Hayko Bağdat "Tek Kişilik Bişe"

Tarihler: 14 Ekim 2016 Cuma ~ 14 Ekim 2016 Cuma 14 Ekim 2016 20:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 38.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2016 ~ Eki 14, 2016
Hayko Bağdat, "Tek Kişilik Bişe" gösterisiyle 14 Ekim'de Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

Hayko Bağdat'ın mart ayı itibariyle  BKM Mutfak Sahne'de sahnelemeye başladığı Salyangoz adlı gösterisi seyircisine "Müslüman mahallesinde Salyangoz olmayı" anlatıyor. Çocukluk evinin kapılarını, ada maceralarını, gençliğini, evliliğini, kendi tabiriyle "gollikhalleri"ni anlattığı "tek kişilik bişe", herkesin kendinden bir parça bulacağı, bazen keyifli bazen de hüzünlü, ama dolu dolu iki saatlik bir performans. Eskişehir, Ankara, İzmir, Seferihisar, Diyarbakır, Çanakkale, Van, Siirt,Bitlis ve Batman’la başlayan yurt içi turne programı Brüksel ve Almanya’yı da dahil eden yurt dışı turne programı ile 7 binden fazla seyirciye ulaştı.

Hayko Bağdat Kimdir?
1976 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Esayan, orta ve lise eğitimini Mıhitaryan Ermeni okullarında tamamladı. İstanbul Edebiyat Fakültesi Tarih bölümüne devam etti.

2002 yılında Yaşam Radyo’da azınlık sorunlarını gündeme taşıyan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleşen “Sözde Kalanlar” adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. 2003 yılında Marmara Gazetesi’nin Türkçe bölümünde haftalık köşe yazmaya başladı. Çeşitli gazete ve dergilere makaleler yazan Bağdat, 2012 yılında İMC TV’de RoniMargulies ile beraber “Azı Karar Çoğu Zarar” programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi.
İlk kitabı Salyangoz 2014’te yayınlandı.

2013-2016 yılları arası Taraf Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Bağdat, 2016 itibariyle Diken.com.tr’de yazarlığına devam etmektedir.

Hayko Bağdat halen İMC TV’de “Bağdat Cafe” adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu sürdürmektedir.

2015’te hazırlıklarına başladığı Salyangoz adlı Tek Kişilik Bişe gösterisi 2016 yılında önce BKM Mutfak Sahne’de ardından yurt içi ve yurt dışı turne programı kapsamında devam etti.

- İndirimler sadece etkinlik gişesinde, ilgili kart ibrazı ile geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT