Jane

Jane

Tarihler: 25 Şubat 2018 Pazar ~ 25 Şubat 2018 Pazar 11:00

Yer: İstanbul City’s Nişantaşı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2018 ~ Şub 25, 2018

National Geographic arşivlerinden hiç yayınlanmamış görüntüleri bir araya getiren ve şempanzelerle ilgili araştırmalarıyla bilim dünyasının bakış açısını değiştirmiş bir kadının hikayesini konu alan “Jane”, TV prömiyerinden önce 25 Şubat Pazar günü saat 11.00’de İstanbul City’s Nişantaşı ve 1 Mart Perşembe günü ise Ankara Armada da !f Istanbul kapsamında gösterilecek.

Afrika’ya gitme rüyasıyla büyümüş ve 1960 yılında, henüz 26 yaşındayken, hiçbir bilimsel eğitim almadığı halde bir araştırma için Tanzanya’ya gönderilen Jane Goodall’ın hikayesi National Geographic ekranlarına geliyor. Ödüllü yönetmen Brett Morgen 50 yılı aşkın bir süredir National Geographic arşivlerinde saklı kalmış ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış 100 saatten fazla görüntüyü “Jane”de bir araya getiriyor. Doğal yaşam fotoğrafçısı Hugo van Lawick tarafından çekilmiş görüntüleri izleyicilerle buluşturan belgesel, erkekler tarafından domine edilmiş bilim dünyasına şempanzelerle ilgili araştırmalarıyla meydan okuyan ve doğal yaşama bakışı kökten değiştiren Jane Goodall’ı daha yakından tanıma fırsatı veriyor.

Efsanevi besteci Philip Glass’ın müzikleriyle zenginleşen “Jane”, 5 Mart Pazartesi günü saat 23.00’te National Geographic ekranlarında olacak.

“Jane”, Türkiye ve komşu ülkelerde dijital yayınla festival filmlerini ulaştıran !f² girişimi ile, ilerleyen günlerde daha fazla şehirde daha fazla seyirci ile buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT