Mandala

Mandala

Tarihler: 26 Şubat 2022 Cumartesi ~ 27 Şubat 2022 Pazar 13.00 – 15.00 - 17:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi the Seed

Ücret: Tam 80.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr/

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2022 ~ Şub 27, 2022

Mandala, taşınabilir ses cihazları ve performans alanında sınırları çizilmiş şekil kombinasyonları için katılımcı bir ses performansıdır.

Mandala biraz içine alan ses kompozisyonu, biraz mahrem koreografi, biraz grup meditasyonu ile yürümekten başka yapacak bir şey kalmadığında nasıl var olabileceğimizi ve birbirimizle etkileşime geçebileceğimizi soruyor. Performans, insan etkileşiminin küçük önemli anlarını kışkırtan ve vurgulayan hareketli bir ses manzarasının kollektif bir koreografisini yaratmaya davet ederek seyircilere eser üzerinde faillik sağlıyor. Katılımcılar performans içinde pasiflikle aktif faillik arasında gidip geldikçe performans oyunsu bir şekilde, katılımcı izleyicilerden oluşan geçici bir topluluğun sözsüz sosyal etkileşimlerini, ilişkilerini ve yapılarını sorguluyor...

"Etkinliğimiz seyircilerin kendi arzuları dahilinde katılım sağladıkları interaktif bir etkinliktir. Performans alanında, performans sırasında tanıtım ve arşiv amaçlı fotoğraf ve video çekimi yapılacaktır. KVKK doğrultusunda çekimde yer almak istemeyen izleyicilerimizin performans alanına dahil olmamasını rica ederiz. Performans alanına katılmayan seyirciler de etkinliği eksiksiz bir şekilde izleyebilecektir. İyi seyirler dileriz."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT