Pera Müzikali

Tarihler: 01 Aralık 2019 Pazar ~ 01 Aralık 2019 Pazar 01 Aralık 2019 14:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL Kısıtlı Görüş - 80.00 TL 4. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2019 ~ Ara 1, 2019
Müjdat Gezen’den yeni oyun:‘Pera Müzikali’

2019-2020 tiyatro sezonunda Müjdat Gezen’den yepyeni bir oyun: ‘Pera Müzikali’! Usta tiyatrocunun yazıp yönettiği ve aynı zamanda rol aldığı ‘Pera Müzikali’nin başlıca rollerinde Gezen’in yanı sıra Cüneyt Arkın, Gönül Yazar ve Kayhan Yıldızoğlu gibi isimler yer alacak. Seyircisiyle TİM Show Center’da buluşacak olan müzikal, 1453’ten 2019’a İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki eğlence hayatını belgelerle, müzikle ve mizahla sahneye taşıyacak.

Müjdat Gezen, yeni sezonda ‘Pera Müzikali’yle, Avrupa Yakası’nın geçmişten günümüze eğlence hayatını tiyatro sahnesine taşıyacak. Gezen, yazıp yönettiği yeni müzikalin başrollerini Cüneyt Arkın, ve Gönül Yazar gibi duayen isimlerle paylaşacak. Ekim ayında perdelerini açmaya hazırlanan “Pera Müzikali”nde Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Arkın babasıyla birlikte rol alacak. Müzikalde ayrıca Levent Kırca ile Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca da sahne alacak.

Cem Cücenoğlu, Fehmi Dalsaldı, Şebnem Schaefer gibi ünlü isimler ile birlikte Barış Taşkın, Kıvanç Tiner, Yaşar Ayvacı, Seran Bilgi, Emre Özmen gibi sanatçılar ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunları Sude Albayrak, Cengiz Gezgin ve Sonat Tokuç da ‘Pera Müzikali’nde seyirci karşısına çıkacak. 

‘Pera Müzikali’nde Melihat Gülses, Melike Demirağ, Ayben Erman, Sevcan Orhan, Yener Çevik ve Pelin Alptekin ise konuk ses sanatçıları olarak yer alacaklar. Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi milli güreşçi Okay Köksal’ın bir Türk güreşçisi rolünde seyirci karşısına çıkacak.

Dekor tasarımına Barış Dinçel’in imza attığı, müzik direktörlüğünü Seçil Akın’ın üstlendiği ve kayıt çalışmalarının Müziklab’da Murat Yelken eşliğinde yapıldığı ‘Pera Müzikali’nin koreografisi Pınar Ataer, kostümleri ise Aygül Kostüm Evi tarafından hazırlanıyor. Ünlü makyaj ustası Corci’nin yanı sıra Dok Sirk Kumpanyası sanatçıları, dans grubu, mehter takımı ve diğer rollerle birlikte oyunda 110 kişilik bir kadro görev alacak.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Organizasyon şirketi programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkıını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT