Sihirbaz - Kubilay QB Tunçer

Tarihler: 23 Ekim 2019 Çarşamba ~ 23 Ekim 2019 Çarşamba 23 Ekim 2019 20:30

Yer: Akasya Kültür Sanat

Ücret: 1. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Akasya, 3. Kat :Kültür, Sanat ve Sinema Katı / Acıbadem Üsküdar İstanbul

Web: http://www.akasyakultursanat.com/

E Posta: info@akasyakultursanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2019 ~ Eki 23, 2019
QB Tunçer'in Aşk ve Mucize isimli interaktif sihir gösterisi, Akasya Kültür Sanat'ta sizlerle...

İngiliz The Independent gazetesinin "sahnelerimizde görmeye alışık olmadığımız türden bir karizma" diye nitelendirdiği QB Tunçer'in Aşk ve Mucize isimli interaktif sihir gösterisi 70 dakikalık keyifli bir yolculuk.  Kubilay QB Tunçer 2009 MERLİN ödülü sahibi olmuş ve dünyada yılın en iyi kabare sihirbazı seçilmiştir.2017’de uluslararası Belgrad festivalinde 1.lik ödülü kazanmıştır. Uzun yıllardır sihirle uğraşıyor. Prof.Metin AND'ın öğrencisi olmuştur. Las Vegas başta olmak üzere birçok dünya şehrinde gösteriler yaptı. Türkiye'de uzun soluklu turneler gerçekleştirdi. Televizyon programları yaptı. 20 yıldır aralıksız sürdürdüğü sahne gösterisiyle on binlerce izleyiciye ulaşmıştır. Sihirbazlık kariyerinde bir Dünya birinciliği, bir Avrupa birinciliği, bir Balkan ikinciliği ve iki onur ödülü bulunmaktadır.Kubilay QB Tunçer, insan algısının nasıl oluştuğunu ve nasıl yönlendirilebileceğini dünyada en iyi bilen uzmanlardan biri. Çünkü profesyonel bir sihirbaz olarak insan algısını tersten okumak zorunda. QB, konuşmalarında kuramsal ve uygulamalı olarak insan davranışlarını gözler önüne sermekte.ODTÜ’de bilim felsefesi alanında yüksek lisans yaptı. İstanbul Bilgi Üniversitesi MBA’de, kaos yönetimi ve algı yönetimi üzerine ders verdi.

QB Tunçer, AFİFE Ödüllü bir oyun yazarı ve AÇIK TİYATRO’nun kurucusu. Yazdığı oyunlar dünya ülkelerinde sahnelenmekte. Açık Tiyatro’nun “Olağan Mucizeler” adlı oyunu Edinburgh Festivali’ne katılan ilk Türk prodüksiyonu oldu ve daha sonra Londra’da uzunca bir süre başarıyla sahnelendi. Abdullah Oğuz’un yönetmenliğinde vizyona giren “Mutluluk” filminin senaristi olan QB Tunçer, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde sergilenen Hüsn-ü Aşka Dair ve Barbaros adlı modern bale eserlerinin metin yazarıdır.Nuri Bilge Ceylan’ın “Bir Zamanlar Anadolu’da” ve “Ahlat Ağacı” filmlerinde oynamış, bir filmine de senaryo danışmanlığı yapmıştır.

- Lütfen PDF biletinizin çıktısını yanınızda bulundurun.- Etkinlik başlama saatinden sonra salona seyirci alınmayacaktır. - Etkinlik başlama saatinden sonra gelen ya da etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılamamaktadır. - Öğrenci bileti alan seyircilerimizin, etkinlik girişinde öğrenci kartlarını göstermeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT