Taj Express - Bollywood Müzikali

Tarihler: 28 Ocak 2018 Pazar ~ 28 Ocak 2018 Pazar 28 Ocak 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Hafta İçi ve Pazar 20:00 seansı1. Kategori - 150.00 TL2. Kategori - 110.00 TL3. Kategori -   80.00 TLCuma, Cumartesi 16:00 - 21:00 ve Pazar 15:00 seansı1. Kategori - 170.00 TL2. Kategori - 130.00 TL3. Kategori -   90.00 TL - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2018 ~ Oca 28, 2018
Bollywood dünyasını geleneksel danslarla, kostümlerle ve Hindistan’ın ikonik müzikleriyle tecrübe edebileceğiniz Taj Express Müzikalini kaçırmayın.

23-28 Ocak tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan müzikal size bambaşka bir deneyimin sözünü veriyor.

Taj Express akıllara kazınan şovları, göz kamaştıran dansları ve ikonik Hindistan şarkılarıyla müzikal performanslarına ilk olarak Mumbai’de başladı. Prodüksiyonu Hindistan’ın başlıca eğlence şirketi olan Merchant ailesi üstlendi. Yönetmenliğini Bollywood’un ünlü ismi Shruti Mechant yaparken, genç yaşıyla dikkat çıkan koreograf Vaibhavi de oyunun başdöndüren koreografisine imza attı. Vaibhavi çalışmaları dolayısıyla Uluslararası Koreografi Ödülü, IIFA ve Amerikan Koreografi Ödülleri gibi birçok ödüle layık görüldü. Bollywood kültürünü ve geleneklerini; kostümler, canlı müzik ve rengarenk performanslarıyla dünyaya yayan ekip, birçok Avrupa ülkesinde ve Amerika’da sahne aldı. 

Bollywood’un en ünlü koreografları, klasik Hint kültürü ile çağdaş koreografiyi birleştirerek, birbirinden yetenekli dansçıların da yardımıyla ortaya çok özel bir performans çıkarıyor.  Gösteriye, Akademi Ödüllü A.R. Rahman’ın unutulmaz parçaları eşlik ediyor. 

Hikaye
Taj Express bir insanın tutkusu ve başka bir insanın dehasını anlatıyor. Bir Bollywood filmi için müzikleri besteleme görevi verilen genç besteci Shankar izleyiciyi kendi müzik stüdyosuna davet ediyor, müzisyenlerle tanıştırıyor ve müzik yapmanın zorluklarını gösteriyor. Başarıya ulaşmanın yolunu ise idolü A.R. Rahman’ın ayak izlerini takip etmekle buluyor. Taj Express dünyanın en üretken film endüstrisinin sırlarını ve sihirlerini sahneliyor. 

Müzikalde bahsi geçen fim ise güzel bir aktrist olan Kareena ve bir sokak kahramanı olan Arjun’un hikayesi etrafında şekilleniyor. Arjun, gençleri sokaklardan kurtarıp, onlara klasik dans eğitimi vermektedir.Kareena ise özgürlüğünün peşinde genç bir sanatçıdır. Arjun Kareena’ya aydınlığı bulmak için takip etmesi gereken yolu gösterir ve bu yolda Kareena dans, şiir ve meditasyonun özünü ve gerçek sevgiyi yeniden keşfetmelidir. Bu keşif için Bollywood'u ve bildiği dünyayı geride bırakıp, Taj Express'e biner.  

Birbirinden yetenekli dansçılarıyla, enerjik müzikleriyle ve farklı dans figürleriyle rengarenk bir gösteri sunan Taj Express, 23-28 Ocak tarihlerinde Zorlu PSM’de seyircileriyle buluşacak.

Yan Etkinlikler
Parti
26 Ocak 2018 
@Studio- 22.30 – Bollywood Party – DJ Ravish & Durga Bollywood

Bollywood Film Gösterimleri *ücretsiz
25 Ocak Perşembe @Sky Lounge – 19.00 - Manjhi: The Mountain Man
27 Ocak Cumartesi @Sky Lounge 18.00- 3 İdiots
28 Ocak Pazar  @Sky Lounge  18.00 - Kahaani

Dans Atölyeleri
24 Ocak 2018 @ Sky Lounge - 13.00-14.30- Taj Express Bollywood Dans Atölyesi
26 Ocak 2018 @ Sky Lounge - 13.00-14.30 -Taj Express Bollywood Dans Atölyesi

Söyleşi  *ücretsiz
25 Ocak 2018 @Meydan Fuaye – 19.00 – Söyleşi & pratik: Hindistan’dan Dünya’ya Yayılan Bir Kültür: Yoga

Hint Kınası & Hint Ürünleri Köşesi
23-28 Ocak @ Zorlu PSM Fuaye alanı- Indian Shop

- 7 yaş ve üstü için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklıdır.- VISA Kategori Yükseltme sadece Pazar günleri geçerlidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT