Tarla Kuşuydu Juliet

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Şubat 2018 Salı 20 Şubat 2018 20:30

Yer: Profilo KM Küçük Salon

Ücret: 1. Kategori - Tam: 50.00 TL, Öğrenci: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cemal Sahir Cad. No: 33 Profilo Alışveriş Merkezi Zemin A Şişli İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Faks: 0212 216 44 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Şub 20, 2018
İşitme engelliler için tercumanında bulunduğu Tarla Kuşuydu Juliet oyunu 20 Şubat günü Profilo Kültür Merkezi Sahnesi’nde seyirciyle buluşuyor.

Yeditepe Tiyatro, 2017-2018 tiyatro sezonunda Kazım Akşar’ın yönettiği, Ephraim Kishon’un Tarla Kuşuydu Juliet adlı oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor. 

Shakespeare’in Romeo ve Juliet adlı oyununda, Romeo ile Juliet ölümden son anda kurtulsaydılar eğer, nasıl bir hayat sürüyor olurlardı? İşte Ephraim Kishon da buna benzer bir kurgudan yola çıkarak, “Tarla Kuşuydu Juliet” adlı oyunu yazmıştır. 

Yazıldığı günden beri aşk hikâye ve dramalarının büyük çoğunluğuna esin kaynağı olmuş, ölümsüz tiyatro eseri Romeo ile Juliet oyunun yazarı William Shakespeare, Ephraim Kishon’un yapıbozumu tekniği ile yorumladığı Tarla Kuşuydu Juliet oyununda 52 yaşındadır.

Yaşıyordur ve eserini kaleme alışının üzerinden 29 yıl geçmiştir. Karakterlerinin gelmiş olduğu hâl karşısında, gördüklerine inanamaz ve günümüz insanının bakış açılarına da göndermelerde bulunarak, olaylara etki etmeye çalışır. Romeo ile Juliet’in kızları Lukretia, Dadı ve Rahip karakterlerinin de bu absürd duruma dâhil olduğu oyunda, Romeo ile Juliet’in o eski aşklarının yerinde yeller esiyordur. Hayatlarından memnun değillerdir ve William Shakespere’den yardım isterler.

Bakalım rayından çıkmış, deyim yerindeyse sakız gibi uzamış bir ilişkiyi, Shakespeare’in kendisi kurtarabilecek mi…

- 13 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 13 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlikte işitme engelliler için tercuman bulunmaktadır. - Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT