Trikonun Eklektik Oyunlarına Davetlisiniz

Trikonun Eklektik Oyunlarına Davetlisiniz

Tarihler: 22 Mart 2019 Cuma ~ 22 Mart 2019 Cuma

Yer: Zorlu PSM

Adres: Levazım Mah., Koru Sok. No:2 Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 912 37 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2019 ~ Mar 22, 2019

Moda dünyasının en önemli etkinlikleri arasında gösterilen ‘Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’ başlıyor. Tüm moda severlerin ve sektör profesyonellerinin yakın takibinde olan etkinliğin tek triko tasarımcısı Önder Özkan, 22 Mart Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek defile ile Sonbahar/Kış 2019-20 koleksiyonunu tanıtacak. Bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek etkinlikte ilhamını Çağdaş Türk Resminden alan Özkan trikoları yenilikçi doku oyunlarıyla birleştiriyor. Koleksiyonunu kendi tasarladığı triko aksesuarlar ile de bütünleştirerek ‘Eklektik Oyunlar’ ismini verdiği konsept ile izleyenleri büyülemeye hazırlanıyor.

Türkiye'nin önde gelen moda tasarımcılarını, hazır giyim markalarını ve ilgililerini bir araya getirerek, modayı tek bir çatı altında toplayan ‘Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’ kentte moda rüzgârı estirmeye hazırlanıyor. Miami Uluslararası Moda Haftasında “Yılın Gelecek Vadeden Moda Tasarımcısı” ödülünü alan Önder Özkan da bu önemli organizasyonda yerini alıyor.

Her koleksiyonun bir oyun, bir doğum olduğunu belirten, triko üzerine yaptığı tasarımlar ile adından söz ettiren Özkan “Her koleksiyonda ruhumdaki kadın yeni ve farklı olanı istiyor. Bazen çarpıcı, bazen durağan ama çoğu zaman eklektik ve modernist. Sokak giyimine alternatif triko ile daha modern bir imaj çizmeyi amaçladığım koleksiyonumu izlerken kendinizden izler bulacaksınız” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT