Cerebral Palsy’li Çocuklara Destek İçin Sen De Küsuratlarını Yuvarla

Cerebral Palsy’li Çocuklara Destek İçin Sen De Küsuratlarını Yuvarla

Tarihler: 06 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2019 Cumartesi

Yer: Cerebral Palsy Türkiye

Adres: Küçükbakkalköy Mah, Prof. Dr. Hıfzı Özcan Cd. No:8 Ataşehir İstanbul

Telefon: 0850 220 0707

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2019 ~ Tem 6, 2019

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye, Cerebral Palsy’li çocuklara destek olmak için online bağış yapabileceğiniz platformları artırmayı sürdürüyor. Artık, kartlı harcamalarınızın küsuratını bir sonraki TL'ye yuvarlayarak aradaki kuruşları Cerebral Palsy Türkiye’ye “Yuvarla” platformu üzerinden bağışlayabilirsiniz.

Cerebral Palsy tanısı ile ömür boyu özel eğitim ve rehabilitasyon alması gereken çocuklarımız için, artık küçük kuruşları iyiliğe dönüştürme zamanı…

Mağazada, markette, bakkalda, manavda, internette kredi kartınızla alışveriş yapacağınız her yerde, Yuvarla uygulamanızdan vereceğiniz talimatla, satın aldığınız ürün veya hizmetin küsuratını yuvarlayarak Cerebral Palsy Türkiye’ye bağışlayabilirsiniz. Yuvarla aplikasyonunu cep telefonunuza App Store ya da Google Play’den indirebilirsiniz. Yuvarla’da banka ve kredi kartları PCI-DSS uluslararası güvenlik standartlarına uygun şekilde tanımlanabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT