Kemal Başar'dan Öylesine Hikayeler

Kemal Başar'dan Öylesine Hikayeler

Tarihler: 17 Ağustos 2022 Çarşamba ~ 17 Ağustos 2022 Çarşamba 17 Ağustos 2022 18:00

Yer: Selamiçeşme Özgürlük Parkı

Ücret: Tam 108.00 ₺ - Tam 81.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2022 ~ Ağu 17, 2022
**KEMAL BAŞAR'DAN ÖYLESİNE HİKAYELER** **YAZAN:** Hakkı Ergök **YÖNETEN VE OYNAYAN:** Kemal Başar Savaş Alp Başar (vokal ve gitar) Anıl Birgin (elektro gitar, vokal) Kaan Yavuz (bas gitar ve vokal) Güney Soysal (davul) Emre Özer (çello) Tiyatro Keyfi’nin bu özgün eserinde son dönemin müthiş yazarı Hakkı Ergök’ün içimize dokunan, kah çok eğlenceli, kah hüzünlü kaleminin tadına varacak, Kemal Başar’dan hepimizin hayatından izler taşıyan hikayeleri dinleyecek, birlikte şarkılar söyleyecek, tiyatro, müzik ve edebiyatın keyfine varacaksınız. “Ve bir adam girdi sahneye tüm doğallığıyla, sıcak, kanırtmayan bir edayla. Başladı bize yüreğe dokunan hikayeler anlatmaya, garip tonlamalardan uzak, artistik biçimlerden arındırılmış, mahallemizde bize bizi anlatan bizden biri gibi. Araya serpiştirdiği şarkılarıyla ki yorum müthiş, usta bir meddahı seyrettik, hep güzel bir enerjiyle.” (Erdal Yıldırım)

Tüm Bilet Fiyatları:

Tam 108.00 ₺

Tam 81.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT