Müzede Sahne - "Ne orada ne burada!"

Müzede Sahne - "Ne orada ne burada!"

Tarihler: 11 Ağustos 2022 Perşembe ~ 11 Ağustos 2022 Perşembe 11 Ağustos 2022 16:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2022 ~ Ağu 11, 2022
Sınırdan gelen havan topunun Nusaybin’deki evinin doksan yedi adım ötesine düşmesi ve toprağın önceki günün yağmurundan kalan ıslaklığı nedeniyle patlamamasından yola çıkan Nejbir Erkol; güvenli alan, ekoloji ve kırılganlık kavramları üzerinden imgesel bir hikâye sunuyor. Hikâye, yaşanan olaya tanıklık eden kanyaş otunun direnişini ve cezalandırılmasını anlatıyor. Çukurdan topladığı kanyaş otlarına dair araştırmaları, otun kimliği ve kendi coğrafyasının insanına olan benzerliği performansın temelini oluştururken, ota dair eskizleri de performansa eşlik ediyor. Yazan ve oynayan: Nejbir Erkol Tür: Performans Süre: 40 dk 13 yaş ve üzeri izleyici için uygundur. **Etkinlik Kuralları:** -Kapı açılış saati 18.45 -Etkinlik ücretsizdir ve katılım kapasite ile sınırlıdır. Her oyuna ilişkin yaş sınırı etkinliğin satış sayfasında belirtilmiştir. -Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. -Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. -Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Tüm Bilet Fiyatları:

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT