MüzedeSahne-İnsan Çağı:Antroposen yada Kapitalosen

MüzedeSahne-İnsan Çağı:Antroposen yada Kapitalosen

Tarihler: 14 Ağustos 2022 Pazar ~ 14 Ağustos 2022 Pazar 14 Ağustos 2022 17:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: Genel Satış 220.00 ₺ - Genel Satış 110.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2022 ~ Ağu 14, 2022
Toplumsal olaylarla çocuk tiyatrosu arasındaki ilişkiyi en iyi kuran tiyatrolar arasında kabul edilen Tatavla Tiyatro, Grips Tiyatrosu’nun “Gök, Toprak, Hava, Deniz” metnini, insan eliyle tüketilerek büyük bir yok oluşa sürüklenen dünya için bir “acil durum” uyarısı olarak sahneye taşıyor. Zamanımızın en önemli sorunlarından biri olan ekolojik yıkımı, on dokuz yaşındaki iklim aktivisti ve önderi Greta Thunberg’i sıkça selamlayarak işleyen oyun; çocuk, genç ve erişkin seyircilerini bekliyor. Oyundan sonra yapılacak forumda, alanında uzman bir ekolojist yer alıyor. Yazan: Volker Ludwig Çeviren: Duygu Atay Uyarlayan ve Yöneten: Eraslan Sağlam Müzik: Murat Bavli Koreografi: Özge Midilli Dekor: Sırrı Topraktepe Işık: Kemal Yiğitcan Maske Tasarım Uygulama: Ürüncan Keskin Bilimsel Danışmanlar: Prof. Dr. Ömer Madra / Murat Can Tonbil Almanca Danışman: Atilla Akıncı Yardımcı Yönetmenler: Tuba Zehra Sağlam / Utku Çetin Asistan: Ece Buse Eren, Ferhat Teymur Genel Koordinatör: Balca Yücesoy Oyuncular: Arzu Suriçi Kireççi, Ece Bağcı, Utku Çetin, Ayris Ekşi, Batuhan Yunus Taşkın, Cemo Sağlam, Tuba Zehra Sağlam, Murat Avni Yürekli, Eraslan Sağlam, Güney Böler, Ceylin Akbaş, Yiğit Ayyıldız, Memo Sağlam, Gülşah Gedikli, Yusuf Selim Ünal Tür: Oyun Süre: Tek perde, 60 dk 7 yaş ve üzeri izleyici için uygundur. **Etkinlik Kuralları:** -Kapı açılış saati 19.45 -Her yaştan katılımcı bilete tabidir. Her oyuna ilişkin yaş sınırı etkinliğin satış sayfasında belirtilmiştir. -Kapıda bilet satışı olmayacaktır. -Organizasyon, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. -Organizasyondan kaynaklanmayan sebepler için bilet iadesi yapılmaz. -Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. -Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 220.00 ₺

Genel Satış 110.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT