Başak Sayan, “Mutluluk Bulaşıcı Mıdır?” Sorusunun Yanıtını Veriyor!

Başak Sayan, “Mutluluk Bulaşıcı Mıdır?” Sorusunun Yanıtını Veriyor!

Tarihler: 26 Aralık 2019 Perşembe ~ 26 Aralık 2019 Perşembe 19:30

Yer: Yapı Kredi Bomontiada

Ücret: Ücretsiz

Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1 Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 296 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2019 ~ Ara 26, 2019

İlk otobiyografik kitabı “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”i okurlarla buluşturan Başak Sayan, Yapı Kredi 75. Yıl Buluşmaları kapsamında düzenlenecek Mutluluk Bulaşıcı Mıdır? adlı söyleşiye konuk oluyor! Sayan’ın yanı sıra Can Gürses, Gülşah Güray’ın konuk olacağı, Burak Ünaldı’nın moderatörlüğünü üstleneceği söyleşi, 26 Aralık Perşembe günü saat 19.30’da Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleşecek. Sayan, söyleşinin ardından çok okunanlar listesinde yer alan yeni kitabı “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”i okurları için imzalayacak.

Geçtiğimiz ay İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda yerini alan “Sen Değişirsen Her Şey Değişir”de, bilim ve felsefeyi kendi hayatının içine nasıl adapte ettiğini ve yaşamını bu sayede nasıl daha mutlu kıldığını anlatan Başak Sayan, “Mutluluk Bulaşıcı Mıdır?” adlı söyleşide sevenleriyle buluşuyor.

Başak Sayan’ın, girişimci ve Çocuklar için Matematik Atölyesi kurucusu Can Gürses, Radyo Eksen Yayın Yönetmeni Güşah Güray ile birlikte konuk olacağı söyleşide “Mutluluk Bulaşıcı Mıdır?” sorusunun cevabı aranacak. Konuklar, ‘mutluluk’ kavramının bilimsel nedenleri, sonuçları ve bunların açıklamaları; mutlu olmanın sistematik yolları ya da egzersizlerinin olup olmadığı; seçtiğimiz işlerin ve/veya insanların, yaşadığımız çocukluğun, bulunduğumuz ortamların, bizi etkileyen sosyal medya mecralarının, dinlediğimiz müziklerin mutluluğumuza ne gibi etkileri olduğunu irdeleyecek.

“Mutluluk Bulaşıcı Mıdır?” adlı söyleşi, 26 Aralık 2019 Perşembe akşamı saat 19.30’da Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT