Bülent Alkış sevenleri ile İndependents Club’ta Bir Araya Geliyor

Bülent Alkış sevenleri ile İndependents Club’ta Bir Araya Geliyor

Tarihler: 06 Mart 2020 Cuma ~ 06 Mart 2020 Cuma 19:30

Yer: İndependents Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2020 ~ Mar 6, 2020

Sevilen oyuncu Bülent Alkış, Independents Club’ın “IC’de Sohbet” başlığıyla düzenlediği sohbet programının konuğu oluyor.

İstanbul Kadıköy’de bulunan Independents Club’ın (IC), “IC’de Sohbet” başlığıyla düzenlediği sohbet programının Mart ayındaki ilk konuğu sevilen oyuncu Bülent Alkış oluyor. 6 Mart 2020 Cuma akşamı saat 19:30'da gerçekleşecek programda Alkış, oyunculuğuyla ilgili merak edilenleri yanıtlayacak. Başarılı oyuncu provaları Independents Club’ta gerçekleştirilen tiyatro oyunu ‘Sevmekten Öldü Desinler’de takdire şayan bir performans sergiliyor. Alkış’ı yakında prömiyerini yapmaya hazırlanan yeni oyunu ‘Karanlıkta Komedi’de de izleyeceğiz.

Bülent Alkış Kimdir?
Lise öğrenimini bitirdikten sonra Şiirce ve Tiyatro Merdiven adlı amatör tiyatro gruplarında görev aldı. 18 yaşında iken 1992 yılında Konak Belediye Tiyatrosu ile İzmir'de tiyatro çalışmalarına başladı. Tiyatroya "Alamanya'dan Bir Yar Gelir Bizlere" oyununda postacı rolü ile merhaba dedi. 9 Eylül Üniversitesi Konservatuarı'ndan oyunculuk eğitimi alarak mezun oldu. Daha sonra İstanbul'a geldi. İstanbul'daki oyunculuk serüveni Pınar Çocuk Tiyatrosu ile işe başladı. Profesyonelliğe ilk adımını Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu'nun "Hangi Yüzle" adlı oyunuyla attı. Sonraki yıllarda Masal Gerçek Tiyatrosu, Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Kukla Çocuk Tiyatrosu, Üsküdar Çocuk Tiyatrosu gibi tiyatrolarda oyunculuğa devam etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT