Divan’dan Çocuklara Neşeli Makarnalar Partisi

Divan’dan Çocuklara Neşeli Makarnalar Partisi

Tarihler: 20 Şubat 2021 Cumartesi ~ 20 Şubat 2021 Cumartesi 11.00-12.00 ve 15.00- 16.00

Yer: Divan İstanbul Studio Modern

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2021 ~ Şub 20, 2021

Divan İstanbul Studio Modern, çocukları online düzenlenecek “Neşeli Makarnalar Partisi” etkinliğinde Yazar Hande Ertem Ergün ile buluşturuyor. Ergün’ün çocuklara kitap okuyacağı etkinlik 20 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 11.00-12.00 ve 15.00- 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinliğe özel hazırlanan paketler miniklerin evlerine teslim edilecek.

Divan İstanbul Studio Modern, çocukları hikayelerini severek okudukları Yazar Hande Ertem Ergün ile Neşeli Makarnalar Partisi etkinliğinde bir araya getiriyor. 20 Şubat 2021 Cumartesi günü iki ayrı saat aralığında düzenlenecek online etkinlikte Ergün, sevilen kitaplarından Neşeli Makarnalar’ı çocuklara okuyacak ve ardından sürprizli atölye çalışmasını miniklerle birlikte gerçekleştirecek.

Yazar Hande Ertem Ergün imzalı Neşeli Makarnalar kitabı, Neşeli Makarnalar not defteri, renkli keçeli kalem ve etkinliğin sürpriz hediyesinin yanı sıra Şef Erkan Özdemir’in ev yapımı makarnasından oluşan miniklere özel olarak hazırlanan paketler, katılımcı çocukların adreslerine gönderilecek. Sınırlı sayıda kontenjana sahip etkinlikte minikleri keyifli bir gün bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT