Kürşat Başar’la Yemekli Sohbetler

Kürşat Başar’la Yemekli Sohbetler

Tarihler: 21 Şubat 2019 Perşembe ~ 21 Mart 2019 Perşembe

Yer: Zanzibar Zorlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2019 ~ Mar 21, 2019

Seçkin mutfağı, sıcak atmosferi, tematik dekorasyonu ve yıllardır sürdürdüğü hizmet kalitesiyle gece hayatının nabzını ayakta tutan Zanzibar Zorlu’ da 21 Şubat’tan itibaren Perşembe Akşamları “Kürşat Başar’la Yemekli Sohbetler” başlıyor.

Gazeteci, Yazar Kürşat Başar, uzun yıllar televizyonda yaptığı “Kürşat Başar’la” adlı sofra sohbetlerini bu kez kendi özel sofrasında, 21 Şubat’tan iibaren Perşembe Akşamları Zanzibar Zorlu’dagerçekleştirecek. Yüzlerce ünlünün katıldığı “Kürşat Başar’la Yemekli Sohbetlere” bu kezisteyenler konuk olarak katılacak.

Sınırlı sayıda konukla yapılan sohbetlerde aşktan, müzikten, edebiyattan, aslında hayata dair herşeyden konuşulacak. Yemeğin misafirleri Kürşat Başar’la sıcak bir ev ortamında sohbet edecek ve özel hazırlanmış bir menü eşliğinde herkes kendi hikayelerini anlatacak, hepbirlikte sohbet edecekler.

Birbirini tanımayan insanların biraraya geldiği bu özel masada her keresinde farklı öyküler, farklı keyifler yaşanacakve elbette güzel dostluklar kurulacak.

Sınırlı sayıda misafir kabul edileceğisebebi ilerezervasyon yaptırılması gerekmektedir. Kürşat Başar’la Yemekli Sohbetler 19.30 da başlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT