Pazar Sohbetleri - Nursel Köse

Pazar Sohbetleri - Nursel Köse

Tarihler: 26 Mayıs 2019 Pazar ~ 26 Mayıs 2019 Pazar 12.00

Yer: Beykoz Kundura

Ücret: Ücretsiz

Adres: Yalıköy Mahallesi, Süreyya İlmen Cd. No:1 Beykoz İstanbul

Telefon: (0216) 323 31 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2019 ~ May 26, 2019

Son dönemde başarısıyla gündemden düşmeyen “Avlu” dizisinin ödüllü başrol oyuncularından Nursel Köse ile dizinin yönetmeni Yüksel Aksu, 26 Mayıs Pazar günü 12.00’de Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy’nin ücretsiz olarak düzenlediği Pazar Sohbetleri’ne konuk oluyor.

Ekrandaki başarısının yanı sıra “Yaşamın Kıyısında” filmindeki rolüyle birçok ödüle de layık görülen Nursel Köse ve “İftarlık Gazoz”, “Dondurmam Gaymak”, “Entelköy Efeköy’e Karşı” gibi milyonların izlediği filmlerin ödüllü yönetmeni ve senaristi Yüksel Aksu, hem “Avlu” dizisinin serüvenini konuşacaklar hem de sektörle ilgili tecrübelerini paylaşacaklar.

Nursel Köse ve Yüksel Aksu’nun “Avlu Dizisinin Serüveni” ana başlıklı söyleşisine ücretsiz olarak katılmak için academy@famelog.com adresine mail atılması ya da 0542 301 32 63 numaralı telefondan rezervasyon yapılması yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT