2017 Türkiye Büyük Finali

Tarihler: 19 Ağustos 2017 Cumartesi ~ 19 Ağustos 2017 Cumartesi 19 Ağustos 2017 12:00

Yer: Fenerbahçe Arena

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL 2. Kategori - 30.00 TL 3. Kategori - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2017 ~ Ağu 19, 2017
Büyük rekabet, muhteşem bir finalle son buluyor. League of Legends Şampiyonluk Ligi’nin en iyi iki takımı, Türkiye’nin en iyisi olmak için 19 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’daki TBF’de karşı karşıya gelecek!

Bilet teslimatları etkinlik günü de dahil perakende satış noktalarından devam edecektir.


League of Legends’da sezonun en önemli espor etkinliği için zaman geldi çattı! Haftalar boyunca mücadele eden 8 takımın arasından sıyrılarak en iyi olduğunu kanıtlayan finalistler, 19 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da buluşuyor. Türkiye’nin en iyisinin belirleneceği Türkiye Büyük Finali’ni kazanan takım hem 2017 şampiyonu olacak hem de Dünya Şampiyonası ön elemelerine katılacak.

Profesyonel oyuncularla tanışma şansı, sürpriz etkinlikler ve hediyeler, cosplayer’lar ve çok daha fazlası 19 Ağustos’ta League of Legends ve espor tutkunlarını bekliyor!

League of Legends ve espor nedir?

League of Legends tempolu, rekabete dayalı bir strateji oyunudur. Profesyonel karşılaşmaları 5’e 5 oynanan League of Legends’ta takımca uygulanan taktiklerin yanı sıra refleksler de büyük önem taşımaktadır. Dünya çapında 15 farklı ülkede profesyonel ligleri düzenlenen League of Legends rekabeti, Türkiye’de gerçekleşen Şampiyonluk Ligi ile devam etmekte. Şampiyonluk Ligi’nde devlet tarafından resmi olarak lisanslanan oyuncular her yıl düzenlenen 2 mevsimde ulusal ve uluslararası başarı için mücadele ediyor.

İzlenme oranlarında birçok spor branşını geride bırakan League of Legends için Türkiye’de Beşiktaş’ın başlattığı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile devam eden spor kulüpleri furyasına Almanya, Amerika, İngiltere, İspanya gibi ülkelerin önde gelen spor kulüpleri de katıldı ve espor branşı açarak bu alana giriş yaptı. 

Profesyonel League of Legends oyuncuları, uluslararası sporcu olarak tanınıyor ve diğer branşlardaki sporculara tanınan haklardan yararlanabiliyor.

Türkiye Büyük Finali biletleri yalnızca Biletix üzerinden satışa sunulmaktadır. Biletix dışındaki yerlerden satın alınan biletler iptal edilebilir.

- Türkiye Büyük Finali için kişi başına bilet sınırı 4 olarak belirlenmiştir. - 4 biletten fazla satın alım yapılması halinde ekstra biletler iptal edilecektir.- 13 yaşın altındaki katılımcılar etkinliğe velileriyle birlikte katılmalıdırlar. Veliler için ayrıca bilet gerekmektedir.- İçeriye yiyecek ve içecek sokulması yasaktır.- Kapı açılış saati 12.00'dır. Saat 14.30'da açılış şovu başlayacaktır.- Etkinliğe katılan sihirdarlar hediye kostümlerini www.riot.com/tbf2017 adresinden aktif hale getirebilirler. Site 24 Ağustos 2017    tarihinden itibaren aktif olacaktır.- Hediye kostüm sadece Türkiye Sunucusu'nda geçerlidir.- Etkinlik alanına giriş sırasında biletinizin üzerinde yazan giriş kapısını kullanmanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT