Açık Alan 3

Tarihler: 13 Kasım 2020 Cuma ~ 13 Kasım 2020 Cuma 13 Kasım 2020 10:00

Yer: Intercity İstanbul Park

Ücret: Erken dönem kampanyalı bilet satışları tükenmiştir. Normal dönem bilet satışları devam etmektedir.120 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2020 ~ Kas 13, 2020
FORMULA 1 DHL TURKISH GRAND PRIX 2020 (13.14.15 Kasım)

Türkiye’nin 2005-2011 yılları arasında ev sahipliği yaptığı, dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu FORMULA 1, 9 yıl aradan sonra 2020 yılı takvimi kapsamında 13-14-15 Kasım’da gerçekleştirilecek yarışla birlikte Intercity İstanbul Park’a geri dönüyor.

Açık Alan Kategorisi’ne bilet alan misafirlerimiz Intercity İstanbul Parkın geniş açık alanlarında yarış heyecanına ortak olabilirler.

Açık Alan 3: Dünyanın en çok konuşulan ve en sevilen virajı olan 8. virajı görebilirsiniz. Konumunuza göre 9. virajı da görebilirsiniz. Tribünsüz, açık alandadır.

- Covid 19 önlemleri kapsamında şüpheli kişiler etkinlik alanına giriş yapamayacaktır. - Etkinlik alanına yiyecek, içecek, kesici alet, drone, şemsiye, elektirikli/elektiriksiz scooter alınmayacaktır.Covid 19 önlemleri kapsamındaki tüm kurallara uyulmalıdır. Sosyal mesafe- Tüm etkinlik alanları sosyal mesafe kuralları gözetilerek dizayn edilmiştir.Hijyen- Tüm etkinlik alanlarına hijyen noktaları konumlandırılmıştır ve ortak kullanım alanları sürekli dezenfekte edilmektedir.Maske- Intercity İstanbul Park tesisine maskesiz giriş yasaktır. Tesis girişinde ve saha içerisinde maske kontrolü yapılacaktır. Tüm alanlarda maske kullanımı zorunludur. Ateş Ölçümü- Intercity İstanbul Park tesis girişlerinde ateş ölçümü yapılacaktır. Ateş ölçümünde 37.5 derecenin altında olanlar, tesise girebilirler. 37.5 derecenin üzerinde olanlar, birkaç dakika bekletilir ve tekrar ölçülür. Son ölçümü de 37.5 üzerinde olanlar tesise alınmayacaktır.- Biletler etkinlik alanına giriş ve çıkışlarda tekrar okutulmalıdır. Otoparka giriş çıkışlarda da aynı şekilde tekrar okutulmalıdır. Biletini okutmayan misafirlerimiz etkinlik alanına giriş yapamayacaktır. - Otopark alanına otopark bileti olmayan kimse alınmayacaktır. - Organizasyon biletlerinin resmi satış noktası Biletix’tir. Başka kişi, kurum veya kuruluşlardan bilet satın alınmamalıdır. - Avantajlı dönem boyunca, bir işlemde alınabilecek maksimum bilet sayısı 4 adettir. - Avantajlı dönem boyunca, aynı kredi kartıyla farklı işlemlerde 4’ten fazla bilet almanız durumunda biletleriniz iptal edilecektir.- Perakende satış noktalarımızdan satış yapılmamatadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT