Anadolu Efes 2020-2021 Kombinesi

Tarihler: 01 Haziran 2020 Pazartesi ~ 01 Haziran 2020 Pazartesi 01 Haziran 2020 00:59

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu

Ücret: Parke 1 - 6000.00 TLParke 2 - 4700.00 TLSaha İçi 1 - 3000.00 TLSaha İçi 2 - 1850.00 TLTribün 1 - 975.00 TLTribün 3 - 475.00 TL Parke 2 - 4700.00 TL Saha İçi 1 - 3000.00 TL Tribün 2 - 650.00 TL Tribün 3 - 475.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Olimpiyat Evi Yanı, Ataköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2020 ~ Haz 1, 2020
Sinan Erdem’deki basketbolun coşkusuna canlı tanık olmak, heyecan dolu mücadelelerde yerini almak ve birbirinden eğlenceli etkinliklerini tadını çıkarırken sürpriz hediyelerin de sahibi olmak istiyorsan hemen 2020-2021 kombineni al!

#BenimYerimBurası

- Anadolu Efes’in tüm iç saha maçlarına kombinenizi kullanarak girebilirsiniz. - Dijital kombinenize kolay ve hızlı şekilde erişebilmek ve bu deneyimi daha iyi bir şekilde yaşabilmeniz için satın almadan önce Biletix’e üye olmanızı tavsiye ederiz.- Dijital kombineniz siz satın aldıktan sonra bildirdiğiniz e-posta adresinize pdf olarak gönderilecektir. - Dijital kombineyi; üyelik kullanarak satın alan müşterilerimiz e-posta adreslerine gelen e-postadan ulaşabilecekleri gibi biletix.com üzerinde, ana sayfayanın sağ üst köşesinde bulunan Hesabım sayfasının içinden Sezonluk Biletlerim alanını kullanarak her zaman erişme imkanına sahip olacaklardır. - Dijital kombineyi, üyeliksiz olarak satın alan müşterilerimizin dijital kombinelerine erişimi sadece kendilerine gönderilen e-posta kaydı üzerinden olacaktır. Bu nedenle satın alma aşamasında kullanacağınız e-posta adresinin doğruluğundan emin olmanız gerekmektedir. Satın alma sonrası da söz konusu eposta gönderimi asla silinmemeli ve kaybolmamalıdır.- Dijital kombinelerini ekstra basılı kart olarak da teslim almak isteyen müşterilerimiz bilet seçimini yaptıktan sonra gelecek alışveriş sayfasında en altta bulunan İlgili Ürünler/Hizmetler bölümünde yer alan kartını sepetine ekleyerek satın alma işlemine devam etmesi gerekmekedir. Eğer işaretleme yapılmamış işe dijital kombine satın alınması sonrası basılı kart üretilememektedir.- Dijital kombineler müsabakalara bir kez giriş hakkı sağlamaktadır. Bu nedenle kombinelerinizi kimse ile paylaşmayınız ve kopyalamayınız.-Dijital kombineler her bir müsabaka için bir kez giriş hakkı sağlamaktadır. Bu nedenle kombinelerinizi kimse ile paylaşmayınız ve kopyalamayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT