Big Boyz Festival - Cumartesi

Big Boyz Festival - Cumartesi

Tarihler: 15 Haziran 2019 Cumartesi ~ 15 Haziran 2019 Cumartesi 15 Haziran 2019 12:00

Yer: Kemer Country Club

Ücret: - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: KCC Tesisleri Atlıspor Cad Hayat Binası No:7 Eyüp İstanbul

Telefon: (0212) 239 70 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2019 ~ Haz 15, 2019
Büyüklere oyuncaklar” konseptiyle bu yıl 3.’sü düzenlenecek Türkiye’nin ilk hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival,15 – 16 Haziran tarihlerinde, İstanbul Kemer Country’de aksiyon ve eğlenceyi zirveye taşıyor.

Uçak, araba, motosiklet, spor, eğlence, müzik, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçlar ile deneyimleri, 15 bin metrekarelik alanda meraklılarıyla buluşturacak Big Boyz Festival eğlenceli partilere ve renkli konserlere ev sahipliği yapacak. Yüksek Sadakat ve Grup Dayımlar gibi sevilen isimlerin performanslarını sergileyeceği festivalde Redbull DJ’leri de misafirleri coşturacak. 

Hurricane 360 VR ile adrenalin sınırlarını zorlayın!
Son dönemde büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve eğlence sektörüne yepyeni bir soluk getiren Hurricane 360 VR da bu yıl Big Boyz Festival’de. 7 eksenli ve 360 derece dönebilen Hurricane 360 VR, kuşkusuz Big Boyz Festival’in en ilgi çekici eğlence ünitelerinden biri olacak. Hurricane 360 VR, artırılmış sanal gerçeklik teknolojisini bir adım daha ileri taşıyor. Helikopterden ya da şelaleden atlamanın hissini yaşatmaktan tutun da bir yanı uçurum olan daracık yolda son sürat gitmenin heyecanını da birebir yaşamanızı sağlayacak olan Hurricane 360 VR ile aksiyona doyacaksınız.

Sınırlarını test et, kendini yeniden keşfet!
Motorsiklet tutkunlarını büyüleyen stuntrider şovuyla Birkan Polat nabızları yükseltirken, kendi sınırlarını test etmek isteyenler ise özel olarak hazırlanacak X-Trial parkurundan ayrılmak istemeyecekler.  Mercedes Benz - X - Class ile doğanın içinde yapılacak heyecan dolu test sürüşleri de kendinizi yeniden keşfetmenizi sağlayacak. 

Lotus Car meraklılarıyla buluşuyor
Yaklaşık 60 yıldır dünyanın en iyi arazi araçlarından bir olarak Kabul edilen Mercedes-Benz Unimog’u da deneyimleyebilecek ziyaretçiler, festival alanında sergilenecek olan ve İngiliz zanaatkarlığını en ince detaylarıyla gözler önüne seren Lotus Car’ı da yakından inceleme fırsatı bulacaklar.

Sektörün önde gelen markalarını ve hobi severleri tek çatı altında toplayan Big Boyz Festival, en keyifli ve heyecanlı macera – aksiyon oyunlarından Airsoft ile adrenalini zirvede hissetmenizi sağlayacak. Macera tutkunlarının festival alanındaki ATV parkurunda ATV deneyimi de yaşayabilecekleri Big Boyz Festival’de binicilik ve krawmaga gösterileri de hobi tutkunlarının ilgi odağı olacak. 

Müzikleri gün boyunca Türkiye’nin en seçkin radyoları tarafından çalınacak olan Big Boyz Festival’e gelenler; bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone, maket uçak gibi oyuncakları test ederken, diğer yandan festival bünyesinde bulunan markalardan alışveriş yapabilecek. İstanbul’un en büyük deneyim alanına sahip etkinliği olan Big Boyz Festival nefes kesen macera dolu aktiviteler, hobiler, alana özel dizayn edilen keyifli alışveriş noktaları, çılgın partileriyle aksiyon ve macera tutkunlarına unutamayacakları 2 gün yaşatacak.

Detaylı program için tıklayınız.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT