Cevat Soydaş Turnuvası 1. Gün

Tarihler: 15 Eylül 2021 Çarşamba ~ 15 Eylül 2021 Çarşamba 15 Eylül 2021 16:00

Yer: Tofaş Spor Salonu

Ücret: Tribün - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2021 ~ Eyl 15, 2021

Bursa’da basketbol coşkusu kaldığı yerden devam ediyor.


2021-2022 Sezonu hazırlıkları kapsamında TOFAŞ Basketbol Takımı’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 21. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası, 4 gün boyunca birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak.

TOFAŞ, Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF, Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji ve Gaziantep Basketbol’un katılacağı hazırlık turnuvasının biletleri, günlük paket bilet şeklinde satışa sunuldu.

 

Sen de salonda yerini al, bu heyecana ortak ol!

 

BİRLİKTE zaferlere!

 

#westaytogether


CEVAT SOYDAŞ KİMDİR?

Eski milli basketbolcu Cevat Soydaş, Eskişehir amatör takımlarından Güllükspor'da başlayan ve Paşabahçe'de sona eren 19 yıllık aktif basketbol yaşantısında milli formayı 38 kez giyme başarısını gösterdi. Sırasıyla Eskişehir Güllük, MKE Ankaragücü, Eczacıbaşı, TOFAŞ, OYAK Renault ve Paşabahçe takımlarında oynayan Soydaş, OYAK Renault ile Bursa Belediyespor'da antrenörlük yaptı. 1975-84 yılları arasında 9 sezon boyunca TOFAŞ formasını taşıyan Soydaş, oynadığı 221 maç ile Tofaş tarihinde en çok maç oynayan 5. oyuncu ve attığı 3498 sayı ile de Murat Konuk'un ardından en çok sayı atan 2. oyuncu olma özelliğini taşıyor. Cevat Soydaş, 2 Ağustos 2001'de geçirdiği trafik kazası sonunda hayata gözlerini yumdu.

-  Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan Covid-19 tedbirleri protokolü gereği 2021-2022 sezonunda salonlar, %50 kapasiteyle taraftarlara açık olacak.- Müsabakaları izlemek üzere; • Aşı takvimini tamamlamış kişiler son aşı tarihini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır.• Covid-19 geçirmiş ve izolasyon süreçlerini tamamlamış kişiler 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır.• 12 yaşını tamamlamış ve henüz Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakalardan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucu negatif olması şartıyla salona alınacaktır.• Saha kenarından müsabakaları izleyecek kişiler de dahil olmak üzere yukarıda belirtilen şartlara uymayan kişilere bilet satışı yapılmayacaktır. • Seyircilerin salona girişlerinde bilet kontrolü ile birlikte aşı kartı ve hes kodu kontrolü de yapılacaktır.• Tribün ve saha kenarında müsabakayı izleyecek seyircilerin tamamı kullanım amacına uygun şekilde maske takmak zorundadır.• Müsabakaları izlemek için gereken prosedürlere uymayan kişilere bilet satışı yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT