‘Cumhuriyet’ İçin 11’inci Kez Koşacaklar

‘Cumhuriyet’ İçin 11’inci Kez Koşacaklar

Tarihler: 27 Ekim 2019 Pazar ~ 27 Ekim 2019 Pazar 09.00

Yer: Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Başkanlık Binası Önü

Ücret: 25 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2019 ~ Eki 27, 2019

Zeytinburnu Belediyesi ve Beştelsiz Spor Kulübü tarafından bu yıl 11’incisi organize edilen “Uluslararası Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu” 27 Ekim Pazar günü koşulacak. 1.000 kişinin yarışacağı koşuda dereceye girenler; altın, gümüş ve bronz madalya ile ödüllendirilecek.

Zeytinburnu Belediyesi ve Beştelsiz Spor Kulübü işbirliğiyle organize edilen geleneksel ‘Uluslararası Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu’nun 11’incisi 27 Ekim Pazar günü saat 09.00’da 1.000 kişinin katılımıyla gerçekleşecek. Türkiye’nin birçok yerinden katılımın olduğu 11. Uluslararası Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu’na, milli atletlerimizin yanı sıra yurt dışından da birçok olimpiyat sporcusu katılacak. Koşucuların göğüs numaralarına takılan özel bir çip ile takip edileceği yarışmaya her sene olduğu gibi ilçe vatandaşlarının da ilgisi yoğun oldu. 18 yaş üstü olmak kaydıyla dileyen herkesin katılabildiği 10 kilometrelik maratona, 24 Ekim 2019 tarihine kadar başvurular devam edecek..

Altın Madalya İçin Mücadele Edecekler
Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Başkanlık Binası önünden başlayacak Cumhuriyet Koşusu’nda, yarışmacılar toplamda 10 kilometrelik bir parkurda mücadele edecekler. Katılım kontenjanın 1.000 kişiyle sınırlı olduğu yarışma, Genel Klasman, Yaş Grupları ve Gençler olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Kadınlar ve erkekler grubundan oluşan 10 kilometrelik yarışmada her türlü tedbiri alan Zeytinburnu Belediyesi, olay yerinde yüzlerce belediye personelinin yanı sıra ambulans ve sağlık görevlilerini de hazır halde bulunduracak. Yarışmada dereceye giren koşuculara ödül olarak saf altın, gümüş ve bronz madalya verilecek...

Katılımın 25 TL olduğu ve gelirinin Kızılay’a bağışlanacağı 11. Uluslararası Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu’na başvuru yapmak için “zeytinburnucumhuriyetkosusu.com” sitesinden online kayıt yaptırmak yeterli oluyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT