Dynamo Kyiv - Kolos Kovalivka

Tarihler: 03 Mart 2021 Çarşamba ~ 03 Mart 2021 Çarşamba 03 Mart 2021 17:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Gösterim - 19.90 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2021 ~ Mar 3, 2021
Ukrayna Kupası Çeyrek Final karşılaşması

Futbol severelerin yakından tanıdığı Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, devre arası kamp için Antalya'daydı. Sezona Antalya da hazırlanan  Dinamo Kiev ilk ciddi sınavını Ukrayna Kupası çeyrek final karşılaşmasında güçlü rakibi Kolos Kovalivka karşısında verecek.

- Gösterim 03 Mart 2021 Çarşamba 18:00 itibariyle başlayacaktır ve https://burada.live adresinden yayınlanacaktır.- Etkinlik Canlı yayınlanacaktır. Türkçe anlatım vardır.- Online gösterimin biletini sadece web sitemizden alabilirsiniz.- Gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer almaktadır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu, burada.live'de bulunan "bilet şifreniz" alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- Online etkinlikler sırasında, elektrik, internet kesintisi meydana gelmesi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılınamaması ve bu sebeplerle etkinliğin bir kısmının veya tamamının izlenememesi kişinin sorumluluğundadır. Bu sebeplerden dolayı iade yapılmayacaktır. - Etkinliğin görüntü ve ses kalitesi, internet erişimi, kullanılan cihaz ve kullanım ortamına göre değişiklik gösterebilir.- Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılması yasaktır. Bu tip durumlarda hukuki yollara başvurulacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT