Euro 2020 Final Matchday

Tarihler: 11 Temmuz 2021 Pazar ~ 11 Temmuz 2021 Pazar 11 Temmuz 2021 15:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: - 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2021 ~ Tem 11, 2021
Euro 2020 final heyecanı şehrin merkezinde, büyüleyici atmosferiyle KüçükÇiftlik Park'ta 11.Temmuz da futbolseverlerle buluşuyor!
Kapı Açılış 15:00


Led ekranda canlı maç gösterimi yapılacak olan etkinliğe, ödüllü yarışmalar, sürpriz konuklar, DJ performansları ve birbirinden farklı gurme sokak lezzeti eşlik edecek. Euro 2020 Final Matchday,  Erman Yaşar’ın katılımı ve yorumları ile 11 Temmuz Pazar günü, KüçükÇiftlik Park’ta sizleri bekliyor!

ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR
Gün boyunca Game Zone alanımızda çeşitli interaktif oyunlar ile keyifli anlar geçirmeniz için eğlenceli bir ortam oluştururken,  De Marke ekibinin kuracağı, De Marke alanında gerçekleştirilecek olan De Marke Quiz yarışmasının kazananlarına hediye edilecek ürünlerin yanısıra, bu kazananlar maç saati öncesinde Erman Yaşar ile beraber Quiz heyecanını en üst seviyede yaşama şansını elde edecek.

AKTİVİTELER
Etkinlik alanında oyunlarımızın dışında gün boyu sürdüreceğimiz, Sneaker Boyama ve Workshop aktivitelerimizle, maç saatini bekleyen misafirlerimizin keyifli ve interaktif bir zaman geçirmesi mümkün olacak.

SÜRPRİZ KONUKLAR
Etkinlik boyunca spor dünyasından tanıdık simaların sürpriz katılımlarıyla etkinlik alanındaki heyecan üst seviyeye olacak. 

DJ PERFORMANSLARI 
Lokal sahnenin tanınmış DJ’leri maç saatine kadar gösterecekleri performanslarla, etkinlik alanındaki keyifli atmosferin enerjisi en yüksek seviyede tutacak. 

SÖYLEŞİLER
Ünlü yorumcu Erman Yaşar’ın sunumuyla maç öncesinde gerçekleştirilecek söyleşilerde, misafirlerimiz maç havasına girerken, bu interaktif ve güzel sohbetin keyfini çıkaracak.

DEV EKRANDA MAÇ GÖSTERİMİ
Gün boyu süren oyun,aktivasyon ve söyleşilerin sonrasında 22.00 itibariyle dev LED Ekranda Euro 2020 Final karşılaşmasının gösterimiyle sporseverler turnuva heyecanını en üst seviyede yaşayarak, Euro 2020’ye veda edecek. 15.00-00.00 Saatleri arasında Euro 2020 ruhunu yaşatacak, bol eğlenceli, bol aktiviteli, farklı lezzetlerle harmanlanmış, festival tadındaki bu dolu dolu deneyimi kaçırmayın!

#probably #redbull

- Etkinlik alanımız pandemi kurallar çerçevesinde, sosyal mesafe esasına uygun şekilde düzenlenecek, etkinliğimiz oturma düzeniyle gerçekleştirilecektir.- 18 Yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT