Galatasaray 2016 - 2017 Sezon Kart

Tarihler: 01 Aralık 2016 Perşembe ~ 01 Aralık 2016 Perşembe 01 Aralık 2016 10:00

Yer: Abdi İpekçi Arena

Ücret: 101 ve 105 Numaralı Bloklar - 1125.00 TL 201 Numaralı Blok - 875.00 TL 107 - 108 -109 - 117- 118 -119- 111 -115 Numaralı Bloklar - 700.00 TL Tribün - Tam: 650.00 TL - Öğrenci: 350.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2016 ~ Ara 1, 2016
Sezon kartları ,Galatasaray Basketbol Takımlarının Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı maçlarda geçerli olacaktır.

Sezon kartınızı satın alırken aşağıdaki hususlara dikkat etmenizi rica ederiz.

* İnternet üzerinden teslim aldığınız PDF biletinizin çıktısını alarak, sezon kartınızı teslim almaya gitmeniz gerekmektedir.
* Tutarı 900 TL ve üzerinde olan kombine kartların satışı perakende noktalardan yapılmayacaktır.
* Biletix üzerinden satın aldığınız sezon kartı teslimat fişidir, kombine kartınızı ayrıca teslim almanız gerekecektir.
* Sezon kartı sahibi  kartını teslim alırken, teslimat fişini yanında bulundurmak zorundadır.
* Öğrenci indiriminden yararlanan taraftarlar, Biletix'ten satın alma işlemlerini yaparken ve kombine teslimat ofisinden  kartlarını teslim      alırkerken öğrenci kimliklerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.
* Sezon kartlarının teslimatları başlamıştır. Teslimatlar Galatasaray spor kulübü tarafından gerçekleştirilmektedir.
* 17 Haziran 2016 tarihi itibariyle indirimli kart satışları sona ermiştir.

Galatasaray Aşkıyla Herkes Salona!

Büyük Galatasaray taraftarının desteğiyle sezon başında hedeflediği Eurocup şampiyonluğunu elde eden ve gelecek sezon Euroleague’e doğrudan katılım hakkı elde eden Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonda seyircisini yanında görmek istiyor. Ligde de yoluna son sürat devam eden Sarı-Kırmızılılarda hedef; Kurucumuz Ali Sami Yen’in de dediği gibi, “Hedefimiz Türk olmayan takımları yenmek” mottosuyla Euroleague’de başarılar elde etmek! 23 sene sonra Galatasaray Basketbol Takımına lig şampiyonluğunu getiren ve bunun yanında Türk basketbol tarihinde daha önce elde edilmemiş Eurocup şampiyonluğunu kazandıran Baş Antrenörümüz Ergin Ataman önderliğinde; Kaptan Sinan Güler’iyle, Vladimir Micov’uyla, Stephane Lasme’siyle, Göksenin Köksal’ıyla ve Takımımızın diğer yıldız oyuncularıyla yeni sezonda başarılarını sürdürmeye çalışacak.

Son üç yılda iki kez Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız da, yine bir lig şampiyonluğu için parkede olacak. Sarayın Sultanları, tribünde taraftarının desteğiyle Türkiye'de kupaya uzanmaya çalışacak.

Galatasaray basketbolu taraftarıyla büyümeye ve bu topraklara getirdiği bu spora damga vurmaya devam etmenin peşinde.

Büyük Galatasaray taraftarı; “Son Topa Kadar” sürecek mücadelenin sen de bir parçası ol!

* İnternet üzerinden teslim aldığınız PDF biletinizin çıktısını alarak, sezon kartınızı teslim almaya gitmeniz gerekmektedir.* Tutarı 900 TL ve üzerinde olan kombine kartların satışı perakende noktalardan yapılmayacaktır.* Sezon kartlarının dağıtımı daha sonra yapılacaktır, Biletix üzerinden satın aldığınız sezon kartı teslimat fişidir.* Sezon kartı sahibi  kartını teslim alırken, teslimat fişini yanında bulundurmak zorundadır.* Öğrenci indiriminden yararlanan taraftarlar, Biletix'ten satın alma işlemlerini yaparken ve kombine teslimat ofisinden kartlarını teslim alırkerken öğrenci kimliklerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.* Sezon kartlarının teslimat tarihi ve yeri kulüp tarafından açıklanacak ve Biletix tarafından da bilgi verilecektir.* 17 Haziran 2016 tarihi itibariyle indirimli kart satışları sona erecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT