Harlem Wizards ile Sezon Açılışı

Tarihler: 01 Ekim 2017 Pazar ~ 01 Ekim 2017 Pazar 01 Ekim 2017 18:00

Yer: Tofaş Spor Salonu

Ücret: - Aile tribünü biletlerinde 4 al 3 öde kampanyası bulunmaktadır.- Aile tribünü biletleri 4 kişilik paketler şeklinde satılmaktadır. VIP 1 - 70.00 TL VIP 2 - 50.00 TL Çekme Tribün - 35.00 TL Normal Tribün - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2017 ~ Eki 1, 2017

Tofaş Basketbol Takımı Yani Sezonu Açıyor

Türk basketbolunun efsaneleri arasında yer alan, yenilenen kimliğiyle geçtiğimiz yılı başarıyla tamamlayan ve önümüzdeki sezon Türkiye’yi yeniden Avrupa’da temsil edecek TOFAŞ Spor Kulübü yeni sezonu hafızalara kazınacak bir gösteriyle açmaya hazırlanıyor.

1962’de kurulan ve dünyanın birçok yerinde nefes kesen gösterilere imza atan basketbol ve eğlence ekibi Harlem Wizards, basketbol kenti Bursa’ya geliyor. Bursa'nın gücünü arkasına alarak sahaya çıkan TOFAŞ Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve 7Days EuroCup’ta mücadele vereceği 2017-2018 sezonu öncesinde bu eğlenceli organizasyonla taraftarlarına unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Birbirinden renkli sürpriz etkinlik ve şovların gerçekleştirileceği gecede ayrıca yeni sezon kadrosu ve formalar da görücüye çıkıyor.

* Sezon açılış organizasyonunu 2017-2018 sezonu kombine sahipleri ücretsiz olarak izleyebilecek.

- Salon görevlerinin uyarılarını lütfen dikkate alın.- Salon içerisinde tribün görevlilerinden yerlerinizin gösterilmesi konusunda yardım alabilirsiniz.- Bilet ve kombinelerinizin üzerinde yazan blok ve koltukta oturmanızı gerekmektedir.-Salona girerken parfüm, deodorant, pet şişe, suluk vb. gibi sahaya atılması mümkün olan şeyleri yanınızda bulundurmamanız gerekmektedir.  Yanınızda getirdiğiniz taktirde güvenlik tarafından el konulabilir. El konulan eşyalardan Tofaş Spor Kulübü sorumlu değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT