İstanbul Boks Gecesi - 2

Tarihler: 22 Eylül 2018 Cumartesi ~ 22 Eylül 2018 Cumartesi 22 Eylül 2018 19:00

Yer: Haldun Alagaş Spor Kompleksi

Ücret: Numarasız Oturma Düzeni - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2018 ~ Eyl 22, 2018
Türkiye’nin en prestijli Boks Gecesi olan İstanbul Boks Gecesi tekrar siz sporseverlerle 22 Eylül’de Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde buluşuyor.

Promotörlüğünü Kadıköy Boks Spor Kulübü Sahibi Serdar Avcı’nın yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi destekleriyle gerçekleştirilen Türkiye’nin en iyi boksörlerinin yer aldığı İstanbul Boks Gecesi ikinci kez huzurlarınıza çıkıyor.

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu sporcuların mücadele edeceği gecede Karaboğa lakaplı genç yetenek Tarık Sözer, 3 maçta 2 nakavt alan boksun parlayan genç yeteneği hunter lakaplı serenay çetin, Avrupa şampiyonu Dünya ikincisi Furkan ulaş memiş Olimpiyat ikincisi Salman Kartal, Dünya ikincisi Hamza Güneş, EBU Avrupa şampiyonu Emre Çukur ve Dünya’nın sayılı boksörlerinden Türkiye’nin gururu WBA Dünya şampiyonu gurbetçi boksörümüz Fırat Aslan’ın yer alacağı bu muhteşem gecede Avrupa ve Dünya şampiyonu olimpiyat sporcusu Adem Kılıççıda yorumlarıyla sizlerle olacak, görsel şovlar sürpriz konuklar, müzik ve boksa doyacağınız bu gecede İBB Haldun Alagaş Spor Kompleksinde bizimle olun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT