İstanbul Boks Gecesi

Tarihler: 27 Ocak 2018 Cumartesi ~ 27 Ocak 2018 Cumartesi 27 Ocak 2018 18:00

Yer: Haldun Alagaş Spor Kompleksi

Ücret: Numarasız - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2018 ~ Oca 27, 2018
Türkiye, Avrupa ve Dünyanın en iyi boksörlerinin İstanbul’da bir araya geleceği İstanbul Boks Gecesi 27 Ocak akşamı Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Kadıköy Boks Kulübü tarafından organize edilen nefeslerin tutulacağı gecede ‘Swordsman’ (Kılıç Ustası) lakaplı Dünya Şampiyonu Adem Kılıççı, ‘Nakavt Kraliçesi' unvanlı Dünya Şampiyonu Gülsüm Tatar olmak üzere ünlü isimler İstanbul’da birbirlerine meydan okuyacak. 

İstanbul Boks Gecesi’nde ünlü boksörler seyircisinin karşısında heyecan verici karşılaşmalara imza atacaklar. Gecenin ev sahipliğini ise Ümraniye’de yer alan İBB Haldun Alagaş Spor Kompleksi yapacak. 

Nefesler tutulacak
Çıktıkları karşılaşmalarda rakiplerinin korkulu rüyası olan Türk boksörler nefes kesecek. Dünya Şampiyonu Adem Kılıççı, 2 Dünya, 7 Avrupa Şampiyonluğu olan Gülsüm Tatar, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Olimpiyat ikincisi Salman Kartal, Türkiye’nin en teknik boksörü ödülüne layık görülen Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Tarık Sözer,  Ağır Sıklet Şampiyonu Milli Boksör Seyda Keser, Ağır Sıklette Namağlup Gurbetçi Boksör Hüseyin Cinkara, Profesyonel Boksta Namağlup Boksör Efkan Zeytinoğlu, Asya ve Özbekistan Şampiyonu Renat Rahimov, Ferhat Aydın ve Hamza Güneş İstanbul Boks Gecesi’nde son derece zorlu maçlara imza atacaklar.

Boks dünyasının bir araya geleceği gecenin en önemli karşılaşmalarında ünlü boksörlerden Adem Kılıççı ile Dünya Şampiyonu Adem Bozkurt akıllardan çıkmayacak bir maça imza atacak. Mili boksör Gülsüm Tatar ise Ukraynalı rakibi Olena Medvedenko karşısında amansız bir mücadele verecek. Bir diğer zorlu karşılaşma ise Tarık Sözer ile Andrey Koronov arasında yaşanacak. 

İstanbullular boks ve eğlenceye doyacak
Organizasyonda gerçekleştirilecek DJ performansları ve sürpriz ünlü isimlerin mini konserleri ile eğlence zirve yapacak. 27 Ocak Cumartesi akşamı 18.00’de gerçekleştirilecek organizasyon TV 8,5 ekranlarından da canlı yayınlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT