Kızlar Sahada - Kombine

Tarihler: 27 Nisan 2019 Cumartesi ~ 27 Nisan 2019 Cumartesi 27 Nisan 2019 09:00

Yer: Enka Spor Kulübü Sadi Gülçelik Spor Sitesi

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2019 ~ Nis 27, 2019
3,2,1… İşte şimdi başlıyoruz!

Yılın beklenen futbol anı geliyor! Kızlar Sahada İstanbul Kupası için geri sayım başladı!


Türkiye’nin ilk ve tek özel Kadınlar Futbol Turnuvası Kızlar Sahada, bu yıl 27 - 28 Nisan ve 4 - 5 Mayıs tarihlerinde Enka Spor Kulübü’nde gerçekleşecek! 

2013 yılından bu yana, kadınlara ve kız çocuklarına ''YAPAMAZSIN!'' denilerek kodlanan toplumsal cinsiyet yargılarını kırmak için futbolu araç olarak kullanıyor ve her yaştan kadının sahada olmasını destekliyoruz. 7 yıldır #iyifutbol diyoruz, futbol sahalarının güzelleşmesi için elimizden gelen her şeyi ortaya koyuyoruz.

Kadınlar sahaya çıkarken, onları destekleyecek herkesi de tribünlere bekliyoruz!

Çünkü Türkiye’nin farklı bölgelerinde çocuklar için ücretsiz futbol kampları düzenliyoruz. Elde edeceğimiz bilet gelirleriyle, bu ücretsiz futbol kamplarını fonlayacağız. 

Alacağın biletin tutarına sen karar ver, ama lütfen unutma aldığın bilet sayesinde Türkiye’nin farklı bölgelerinde çocuklar futbol sahalarına çıkabilecek! Onların hayatının değişmesi için küçük ya da büyük beraber bir adım atalım!

Ayrıca diğer senelerden farklı olarak bu yıl Kızlar Sahada İstanbul Kupasında kurumsal firmaların yanı sıra kadının güçlenmesi için çalışan ve sosyal girişim alanlarında faaliyet gösteren kurumlara da yer veriyoruz. Böylelikle sosyal etkimizi her sene daha da artırma hedefimizi gerçekleştirmek için sahaya çıkıyoruz.

Takımını ve şirketini desteklemek, iyi maçlar izlemek, hafta sonuna #iyifutbol, eğlence, farklılık, farkındalık ve eşitlik katmak için seni de aramıza davet ediyoruz!

Haydi herkes tribüne!

Kızlar Sahada İstanbul Kupası Detaylı Programı:

GRUP MAÇLARI
27 Nisan 2019 Cumartesi
09:00 - 18:00

28 Nisan 2019 Pazar
09:00-17:00

FİNAL MAÇLARI
4 Mayıs 2019 Cumartesi
09:00 - 16:00

5 Mayıs 2019 Pazar
11:00 - 15:00 Maçlar ve Kupa Töreni

- 0-7 yaş çocuklar için girişler ücretsizdir.- Kapı açılış saatleri fikstüre göre değişiklik gösterebilir. - En çok destek toplayan ve en çok kişiden destek toplayan yarışmaları için takım adının yazılması zorunludur.- Tüm kategorilerde bilet fiyatına silikon bileklik dahildir.- Lütfen biletinizi kaybetmeyiniz.- Yerler numarasız oturmalıdır.- Bu bilet, bilet kesiminde takılacak bileklik, bilet/bileklik sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında etkinlik alanına giriş hakkı verir. Bilet ve/veya bileklik kaybından Biletix ve organizatör sorumlu değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT