MXGP Türkiye Yarışı ve Motofest'18

Tarihler: 02 Eylül 2018 Pazar ~ 02 Eylül 2018 Pazar 02 Eylül 2018 20:00

Yer: Afyon Motorsporları Merkezi

Ücret: Paddock - 140.00 TL Standart Giriş - 100.00 TL 7-12 Yaş Paddock - 35.00 TL 7-12 Yaş Standart Giriş - 25.00 TL 0 - 6 Yaş Paddock - 7.00 TL 0 - 6 Yaş Standart Giriş - 5.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018
Dünyanın en popüler spor branşları arasında yer alan Dünya Motokros Şampiyonası ilk kez Türkiye’de.

Yılın En Büyük Etkinliği!

#HareketeGeç

"Dünyanın en popüler spor branşları arasında yer alan Dünya Motokros Şampiyonası ilk kez Türkiye’de. 1 – 2 Eylül’de Afyon’da yapılacak yarışlarda hız, adrenalin, tutku, eğlence sizlerle buluşacak. Yarışların yanı sıra kurulacak sahnede birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan festival, Curling, Mini Golf, Şişme Oyun Parkları, Zip Line, Mini Atv, Jet ski gibi ücretsiz etkinliklerle katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak. Ayrıca festival içerisinde bulunan kamp alanı ile katılımcılara çadır ve karavan kampı yapma imkanı da sağlanacak."

31 Ağustos Cuma  20:00 – Demir Demirkan
1 Eylül Cumartesi  20:00 – Ceza
2 Eylül Pazar  18:00 – Athena

Demir Demirkan, Ceza ve Athena’nın yanı sıra gün boyunca alt gruplar sahne alacak ve katılımcılara büyük bir müzik ziyafeti sunulacak. Afyon’da bu muhteşem organizasyon için özel olarak inşa edilen alanda mükemmel bir festival sizi bekliyor. 35 bin metrekare festival, 15 bin metrekare çadır/karavan alanında birbirinden farklı, eğlenceli etkinlikleri yapabilme imkanını sizlere sunuyor.

- Sadece kombine bilet satılacak olup 4 gün (30.08.18- 02.09.18) için tüm konser, yarışlar ve etkinlikler için geçerlidir.- PDF bilet uygulaması vardır.Biletinizin çıktılarını yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.Bilet cıktısı olmayan seyirciler etkinlik alanına giriş sağlayamayacaktır.- Festival alanındaki etkinlikler ücretsiz olup katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.- Etkinlik ayakta düzende gerçekleştirilecektir.- Tüm festival katılımcıları, festival bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileklerinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur.- Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir. Hasarlı veya kayıp bileklik sahiplerinin festival alanında kalmayı sürdürmek için yeni bilet almaları gerekmektedir.- Bilet iadesi ve değişimi yapılmayacaktır.- Türkiye Motosiklet Federasyonu, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Türkiye Motosiklet Federasyonu bilet fiyatı ve programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.-          Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Festival alanında otopark mevcuttur.- Biletinizi etkinlik sonuna kadar saklayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT