MXGP Türkiye Yarışı ve Motofest '19

Tarihler: 06 Eylül 2019 Cuma ~ 06 Eylül 2019 Cuma 06 Eylül 2019 11:00

Yer: Afyon Motor Sporları Merkezi

Ücret: Kombine - Padok Yetişkin - 150.00 TL Kombine - Giriş - Yetişkin - 100.00 TL Kombine - Padok Çocuk - 75.00 TL Kombine - Giriş - Çocuk - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2019 ~ Eyl 6, 2019
Dünya Motokros Şampiyonası, Avrupa Motokros Şampiyonası ve Uluslararası Afyon Motosiklet Festivali'nde Murat Boz, Aleyna Tilki ve Fedon Konserleri, hediye çekilişleri ve bir çok ücretsiz aktivite seni bekliyor.

Dünyanın en popüler spor yarışları arasında yer alan Dünya Motokros Şampiyonası 6 – 7 - 8 Eylül’de Afyon’da Uluslararası Motosiklet Festivali ile beraber gerçekleşecek. Yapılacak yarışlarda hız, adrenalin, tutku, eğlence sizlerle buluşacak. 

* Dünya Motokros Şampiyonası
* Bayanlar Dünya Motokros Şampiyonası
* Avrupa Motokros Şampiyonası 

Yarışların yanı sıra kurulacak sahnede birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Uluslararası Afyon Motofest'de bu sene Murat Boz, Aleyna Tilki ve Fedon ana sahnede yer alırken alt gruplar ve sanatçılar ile gün boyu eğlence sizi bekliyor.

Biletini Alan Herkese Hediye Yağmuru Çekilişine Katılma Hakkı

- 2 Kişiye (2 Kişilik) Rebis Bodrum Tatili
- 2 Kişiye (2 Kişilik) Doubletree By Hilton Tatili
- 2 Kişiye (2 Kişilik) Ng Termal Otel Tatili
- 2 Kişiye (2 Kişilik) Söztürk Termal Otel Tatili
- 2 Kişiye (2 Kişilik) İkbal Termal Otel Tatili 
- 2 Kişiye (2 Kişilik) Korel Termal Otel Tatili 
- 2 Kişiye (2 Kişilik) Azdavay Tatili
- 2 Kişiye (2 Kişilik) Abana Tatili

- Motosiklet Kasklari
- Motosiklet Tişörtleri
- Motosiklet Lastikleri
- Motosiklet Yağlari
- Motosiklet Eğitimi

Ücretsiz Kamp ve Karavan Yeri

Festival alanında bulunan kamp ve karavan konaklama imkanlarından ücretsiz faydalanabilirsiniz, kamp ve karavan alanından faydalanmak için kamp malzemelerinizi yanınızda getirmeyi unutmayın. Kamp alanından faydalanmak için çadır veya karavanınız ile beraber gelmeniz gerekiyor.

Gün Boyu Ücretsiz Etkinlikler
Festivali ve Dünya Şampiyonasını gün boyu dolu dolu yaşayabilirsiniz. 
- Müzik Konserleri
- Curling
- Mini Golf
- Şişme Oyun Parkları
- Zip Line
- Mini Atv
- Jet Ski gösterileri
- Çocuklar için motosiklet eğitimleri
Ve onlarca farklı ücretsiz etkinlikler size keyifli dakikalar yaşatacak. 

Etkinlikler ile ilgili bilgi için www.turkeymxgp.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

- Satın alacağınız bilet, 3 gün (06.09.19- 08.09.19) için tüm konser, yarışlar ve etkinliklerde geçerlidir.- PDF bilet uygulaması vardır.Biletinizin çıktılarını yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.Bilet cıktısı olmayan seyirciler etkinlik alanına giriş sağlayamayacaktır.- Festival alanındaki etkinlikler ücretsiz olup katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.- Etkinlik ayakta düzende gerçekleştirilecektir.- Tüm festival katılımcıları, festival bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileklerinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur.- Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir. Hasarlı veya kayıp bileklik sahiplerinin festival alanında kalmayı sürdürmek için yeni bilet almaları gerekmektedir.- Bilet iadesi ve değişimi yapılmayacaktır.- Türkiye Motosiklet Federasyonu, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Türkiye Motosiklet Federasyonu bilet fiyatı ve programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.-          Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Festival alanında otopark mevcuttur.- Biletinizi etkinlik sonuna kadar saklayınız.- 0-6 yaş ücretsiz ve 7-12 yaş bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT