New Moon Yoga with Nihan Hantal

Tarihler: 09 Ekim 2018 Salı ~ 09 Ekim 2018 Salı 09 Ekim 2018 19:30

Yer: Swissotel The Bosphorus

Ücret: - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2018 ~ Eki 9, 2018
Swissotel’in 1000’den fazla dev ağacı içinde barındıran muhteşem korusunda, Sultan Park’da buluşuyoruz. Yeni Ay ile birlikte güneşin battığı dakikalarda kendi bedenimizde yeniden doğuyoruz!

YENİ AY, YENİDEN DOĞU VE YENİDEN BAŞLAMAYI SİMGELER.Yeniliklerin habercisidir. Tazelenmek, değişmek ve dönüşmek için en ideal zamandır. Bazen de değişimler bizim isteğimiz dışında gerçekleşir, ne kadar durdurmaya çabalasak da elimizden bir şey gelmez. 

Yeni ay yogası ile hayatımızda gerçekleştirmek istediğimiz değişimler için ihtiyacımız olan cesareti ve ilhamı bulabiliriz. Bunun yanı sıra bizim dışımızda gerçeklesen değişimlere ayak uydurabilecek esnekliği ve kendine güveni yakalayabiliriz.
Nefes, esneklik ve güven odaklı Yoga seansını tamamlayarak Yeni Ay gecesine özel dinlenmeye geçiyoruz.

Siz de şehrin ortasında, Maçka’daki bu özel aktivitede yerinizi alın.Karmaşadan uzaklaşın ve yenilenin! 

Nihan Hantal Hakkında:
Yoga ile 1999'da New York'ta tanıştı. Profesyonel iş yaşamını, hayatında bir şeylerin eksik olduğuna karar verip bıraktı ve OM Yoga New York'tan Yoga’da Uzmanlaşma sertifikası aldı. Hindistan, Ingiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Kıbrıs ve İtalya'da uzmanlık programları ve atölyeler düzenledi. Yoga tarzı; enerjik, eğlenceli ama aynı zamanda da ayrıntılara önem veren şeklinde özetlenebilir.

- Etkinlik Sultan Park - Swissotel The Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşecektir.- Etkinlik girişinde bilet kontrolu yapılacaktır. Biletler tek kişiliktir.- Mat getirmenize gerek yoktur.- Etkinlik boyunca su, kuru yemiş ve meyve ikram edilmektedir.- Etkinlik sırasında katılımcılar havuz başındaki kilitli dolaplardan faydalanabilirler.- Etkinlik sırasında katılımcıların başına gelebilecek kazalardan organizatör firma sorumlu değildir.- Etkinlik detayları organizatör firma tarafından değiştirilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT