Pürovel Spa

Tarihler: 19 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 19 Mayıs 2018 Cumartesi 19 Mayıs 2018 10:00

Yer: Swissotel The Bosphorus

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2018 ~ May 19, 2018
"Pürovel Spa & Sport'dan Yeni Antrenman Modeli: P5" etkinliği Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleşecek.

P5 ile Kokla, Duy, Dokun, Tat, Gör!

Pürovel Spa & Sport’un yeni antrenman modeli P5 ile özel bir dönem başlıyor. Yaz mevsimi yaklaşırken daha fit ve dengeli bir vücuda sahip olun. 

KOKLA! Kokunun motive edici gücüne inanıyor ve sizlere “seçilmiş” yağlar ile alışılmışın dışında bir antrenman modeli sunuyor. Alplerde yetişen bitkilerden elde edilen özel yağlar ile spora hazırlanıyor ve metabolizmanızı canlandırıyor. 

DUY! Doğada, açık havada spor yapmanın keyfine varın. Doğanın sesi eşliğinde antrenman yapın. 

DOKUN! 65 dönümlük Sultan Park’ta yer alan, yemyeşil ağaçlarla çevrili, 700 metrelik Vitaparkur’da fitness alanlarında çimenlere dokunun ve ardından suya dalın.

TAT! Antrenmanınıza leziz bir son. Protein bazlı özel vitality menü eşliğinde sağlıklı yiyeceklerle beslenin ve antrenmanınızı daha etkili hale getirin.

GÖR! Doğanın gücüne ve kendinizindeki değişime gözlerinizle tanık olun. 

Pürovel Spa & Sport’un ayrıcalıklı P5 antrenman modeli, metabolizmanızın sadece antrenman süresince değil, sonrasında da hızlı olmasını hedefliyor. Programın diğer amaçları arasında, kaslarınızı güçlendirmek ve yağ yakımını gerçekleştirmek yer alıyor. Böylelikle çok daha sıkı bir vücuda sahip olacak ve görünümüzü daha iyi bir hale getireceksiniz.

5 dakikalık antrenmana hazırlık kısmında, Alplerde üretilen bitkilerden elde edilen yağları el, kol, bacak ve yüzünüze sürerek kendinizi çok daha enerjik ve motive hissedin. 20 dakikalık bir koşunun ardından vücut ağırlığınız ile kuvvet antrenmanına başlayın. Mevsimine göre açık ya da kapalı havuzda antrenmanı sonlandırın. 

Tek başınıza spor yapmak istemezseniz 5-10 kişilik gruplar halinde de antrenman yapmak mümkün. Dilerseniz de bireysel olarak Pürovel Spa & Sport’un deneyimli antrenörleri (PT) ile çalışabilirsiniz.


NOT: Etkinlik minimum 10 kişinin katılımıyla gerçekleşecektir. Yeterli sayıda katılım olmaması durumunda, organizatör firma etkinliği başka bir tarihe erteleme ya da iptal etme hakkına sahiptir.

- Etkinlik minimum 10 kişinin katılımıyla gerçekleşecektir. Yeterli sayıda katılım olmaması durumunda, organizatör firma etkinliği başka bir tarihe erteleme ya da iptal etme hakkına sahiptir.- Etkinlik sırasında katılımcıların başına gelebilecek kazalardan organizatör firma sorumlu değildir.- Etkinlik detayları organizatör firma tarafından değiştirilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT