Takımını Takip Et (GRE)Yarı Final

Tarihler: 14 Eylül 2017 Perşembe ~ 14 Eylül 2017 Perşembe 14 Eylül 2017 10:00

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu

Ücret: Zone 1 Bilet Satın Alma Hakkı - 80.00 TL Zone 2 Bilet Satın Alma Hakkı - 80.00 TL Zone 3 Bilet Satın Alma Hakkı - 80.00 TL Zone 4 Bilet Satın Alma Hakkı - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Olimpiyat Evi Yanı, Ataköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2017 ~ Eyl 14, 2017
Finallerde Milli Takımını Takip Et! Yerini önceden garanti et!

9 - 17 Eylül tarihleri arasında final aşamasına katılmaya hak kazanmış 16 takım final aşamasındaki tüm maçlarını yenilenmiş Sinan Erdem Arena – Ataköy / İstanbul'da oynanacak. Final aşamasındaki maçların heyecanına sen de katıl. Son 16, Çeyrek Final, Yarı Final ve Final maçlarında takımını takip etmek için önceden her tur için 80'er Türk Lirası yatır ve biletini garantiye al! Takımın turu geçerse kalan ücreti de yatır ve takımını finale kadar izleme fırsatı yakala.

Yerini önceden garantiye al!

Detaylı maç programı için lütfen tıklayınız.

- Takımını Takip Et kodunuz, size gönderilen bilgi mailinde ve pdf bilet formunda yer almaktadır. - Takımını Takip Et  kodunuz, maçlara giriş hakkı vermez. Sadece almış olduğunuz aşamaya öncelikli bilet satın alma hakkı tanır. - Satın almış olduğunuz bu kodu, maç genel satışa çıkmadan önce size verilecek ön satış süresinde kullanmanız gerekmektedir. Bu süreçte normal maç biletinin geriye kalan ücretini de ödeyerek asıl maç bileti satın alabilirsiniz. - Takımınız, Takımını Takip Et kodunu aldığınız aşamadan önce elenirse, size verilen kod geçersiz olur ve para iadesi yapılmaz. - Kodunuzu kullanabileceğiniz ön satış süresi başladığında, e-mail yoluyla size bilgi verilecektir. - Biletix'e bildirdiğiniz bilgilerinizin (e-mail adresi ve diğer bilgilerin) doğru olduğundan emin olunuz.- 5 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 5 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT