TEB BNP Paribas İstanbul Cup 1.Gün

Tarihler: 22 Nisan 2019 Pazartesi ~ 22 Nisan 2019 Pazartesi 22 Nisan 2019 11:00

Yer: Spor Toto Tenis Park

Ücret: Numarasız VIP - 50.00 TL Numarasız Tribün - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2019 ~ Nis 22, 2019
Bu sene 12.si düzenlenecek TEB BNP Paribas İstanbul Cup, 22 - 28 Nisan tarihleri arasında Spor Toto Tenis Park’ta gerçekleşecek.

İlk kez düzenlendiği 2005 yılından bu yana dünyanın en iyi kadın tenisçilerini buluşturan TEB BNP Paribas İstanbul Cup 22 Nisan’da başlıyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto ve TEB BNP Paribas’ın destekleriyle düzenlenecek dev turnuvanın organizasyonunu ise bu sene Türkiye Tenis Federasyonu üstleniyor. 

Türkiye’nin en prestijli tenis turnuvalarından biri olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup 22-28 Nisan 2019 tarihleri arasında dünya yıldızları ve Türk şampiyonlarımızı İstanbul’da buluşturacak. Dünya sıralamasında 24. sırada bulunan ve toprak kortta elde ettiği başarılarla tanınan İspanyol Carla Suarez Navarro bu yılki organizasyonda 1 numaralı seribaşı olarak boy gösterecek. Son İstanbul Cup şampiyonu Fransız Pauline Parmentier’in yanı sıra İtalyan Camila Giorgi, Rumen Mihaela Buzarnescu, Ukraynalı Dayana Yastremska, Yunan Maria Sakkari ve Fransız Kristina Mladenovic gibi yıldızlar da kozlarını kortta paylaşacak. 2016 yılında TEB BNP Paribas Istanbul Cup şampiyonu olarak Türk tenis tarihinde bir ilki gerçekleştiren Çağla Büyükakçay ve milli sporcumuz Pemra Özgen de turnuvada mücadele edecek yıldızlar arasındaki yerlerini aldı. Bir hafta boyunca sporseverlerle buluşacak bu dev organizasyona, Esenyurt’ta 23’ü kapalı olmak üzere 47 kortu bulunan 8 bin kişilik Spor Toto Tenis Park ev sahipliği yapacak.

- Etkinlik başlama saati Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri 11:00, Cumartesi-Pazar günleri 12:00'dır.- Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) sporcu ve antrenörleri i-korta kayıtlı olmaları durumunda turnuvaya ücretsiz olarak giriş sağlayabileceklerdir.- Organizasyon şirketi programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT