Türkiye - Büyük Britanya

Tarihler: 28 Kasım 2021 Pazar ~ 28 Kasım 2021 Pazar 28 Kasım 2021 19:00

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu

Ücret: VIP - 160.00 TL 1. Kategori - 130.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 90.00 TL 4. Kategori - 75.00 TL 5. Kategori - 55.00 TL 6. Kategori - 40.00 TL 7. Kategori - 30.00 TL 8. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Olimpiyat Evi Yanı, Ataköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2021 ~ Kas 28, 2021

Millilerimiz Sinan Erdem Spor Salonu’nda Taraftarıyla Buluşuyor!

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri müsabakasında A Erkek Milli Takımımız, 28 Kasım Pazar günü saat 19.00’da İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda Büyük Britanya ile karşılaşacak.

İstanbul'da dört yıl aradan sonra ilk kez bir resmi maçta seyircisiyle bir araya gelecek Ay-yıldızlılarımızın bu görkemli mücadelesine tanıklık etmek için hemen biletinizi alıp yerinizi ayırtmayı unutmayın!

- Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan Covid-19 tedbirleri protokolü gereği salon %100 kapasiteyle taraftarlara açık olacaktır. - Yaşa bakılmaksızın aşı takvimini tamamlamış kişiler son aşı tarihini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır. (Çocuklar dâhil tüm yaş grupları için geçerlidir)- Yaşa bakılmaksızın Covid-19 geçirmiş ve izolasyon süreçlerini tamamlamış kişiler 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır. (Çocuklar dahil tüm yaş grupları için geçerlidir)-Yaşa bakılmaksızın, aşı takvimini tamamlamamış veya covid geçirmemiş seyirciler PCR testi olsa dahi salona alınmayacaktır. (Çocuklar dahil tüm yaş grupları için geçerlidir)-Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymayan seyirciler salonlara alınamamaktadır.- Yukarıda belirtilen şartlara uymayan kişilere bilet satışı yapılmayacaktır. Seyircilerin salona girişlerinde bilet ve davetiye kontrolü ile birlikte aşı kartı, hes kodu ve kimlik kontrolü de yapılacaktır. - Metinde belirtilen koşulları sağlamayan kişilerin salona alınmasına izin verilmeyecektirMaça giriş için gerekli olan tüm sağlık kuralları için tıklayın. Covid-19 Aşı takvimini tamamlamış olmak” ne demektir? T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan en az iki doz sinovac ya da en az iki doz biontech aşısı olmak demektir.- Naklen yayın nedeniyle TBF müsabaka tarih ve saatlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik, tüm koltuklar için numaralı oturma düzeni ile gerçekleşecektir.- Spor Salonuna dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. - Organizasyonu yapan kuruluş programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. - Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır. - Katılımcılar / İzleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Garanti BBVA Kredi Kartları ve Paracard Bonus’a %20 indirim uygulanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT