Türkiye Drone Ligi 1.Etap - Kombine

Tarihler: 11 Mart 2017 Cumartesi ~ 11 Mart 2017 Cumartesi 11 Mart 2017 13:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2017 ~ Mar 11, 2017
Türkiye Drone Ligi 1.Etap Yarışı ve Partisi - Kombine, KüçükÇiftlik Park'ta meraklılarıyla buluşuyor.

Türkiye Drone Ligi,  hız, cesaret, yetenek gerektiren yarışlarda pilotlar becerilerini dronelar da sınırlarını zorluyor. Türkiye Drone Ligi’nde katılımcılar yarışların yanı sıra birçok canlı, DJ performansları, şovlar ve teknolojik deneyimler ile renkli ve hızlı bir gün yaşayacaklar.

Baş döndürücü hızla gelişen teknolojisi ile dünyada drone yarışları, son 2 yıl içerisinde küresel çapta bir spor branşı oldu. 

Türkiye Drone Ligi, 2017 sezonunda 6 etaptan oluşacaktır. TDL 1. Etap İstanbul Yarışı 11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 13:00 ile 20:00 arasında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecektir. Türkiye Drone Ligi 1. Etap yarışları esnasında TV8,5 için Türkiye Drone Ligi programı da çekilecektir.  Yarıştan sonraki hafta TV8,5’ta yayınlanacaktır. 

Türkiye Drone Ligi, misyon olarak Türk yarışçıların becerilerini geliştirmek ve onları uluslararası arenaya taşımayı hedeflemiştir. TDL, bu misyonunu gerçekleştirirken sadece yarışlar ile değil, kuracağı lokal pistler, vereceği eğitimler ve markalaşma yönünde atacağı adımlar ile drone ve drone sporunu yaygınlaştırmaya çaba gösterecektir. 

TDL  1. Etap Yarışı’nda Mini Quad kategorisindeki dronelar yarışacaktır. Bu heyecan ve aksiyon dolu yarış gününde katılımcıların dolu dolu bir gün yaşamasını sağlamak için birçok sahne performanları, şovlar ve sürpriz konuklar da yer alacaktır. Ayrıca, yarış Bilim ve Teknoloji Haftası’nda gerçekleşeceğinden katılımcıların birçok teknolojik deneyimi yaşamaları için çeşitli stantlar kurulacaktır. 

TDL'nin ilk yarışının kutlamaları TDL Party, DJ Tarkan ve Top 1 Musica DJ leri Kimmy Baxter, Fermanz ile Beyoğlu’nun tarihi dokusuna ayrı bir renk katan ve manzarasıyla büyüleyen 360 İstanbul’da gerçekleşecek.  TDL kutlama partisine 1. Etaba katılan yarışçıların yanı sıra pek çok ünlü isim de davetli olarak katılacaktır. Katılımcıları, 360 İstanbul’da sürpriz şovlar beklemektedir.URBAN BUG markası, şimdiye kadar kent kültürünün popüler markası olarak hizmet ve eğlence sektöründe 500’den fazla eventte, 300’den fazla sanatçıyı takipçileri ile buluşturarak 4 Milyon kişiyi ağırlamıştır. Türkiye Drone Ligi’nin tüm partilerini, eğlenceye alternatif bir hayat tarzı sunarak sanatın, eğlencenin ve iyi olanın yanında yer alan URBAN BUG, organize edecek.

TÜRKİYE DRONE LİGİ 1. ETAP YARIŞI ve PARTİSİ
Yarış gününe katılım için yaş sınırlaması bulunmamaktadır. TDL Parti için ise yaş sınırlaması +18 ‘dir. Yarış, 13:00 / 20:00 saatleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecektir. 

TDL Parti, 22:00 / 04:00 saatleri arasında 360 İstanbul’da gerçekleşecektir.  

YARIŞ
Antrenmanlar   -Sıralama Turları   -Eleme Turları    -Yarış Finalleri 

YARIŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Özel Konuklar: Fuat Güner, İzzet Öz 
Gökcan Sanlıman
Gürcan Ersoy  
DJ Tarkan
DJ David Şaboy 
Top 1 Musica DJ leri 
DJ Beatporn 

-Sürpriz konuklar 
-Dev ekranda izleyiciler için yarış ve pilot görüşü
-Drone Simülatörleri ve eğlenceli drone yarışmaları
-Yeme , İçme Üniteleri 
-TDL Drone Corner ve TDL Marka Ürün Stantları
-Sponsor Stantları ve Aktiviteleri  
-Canlı Graffiti Şov
-Karaoke
-Drone Hobi Stantları 
-Bilim ve Teknoloji Haftası’na  uygun aktivite ve stantlar 
-İzleyiciler, ünlüler ve pilotlar ile TV programı için röportajlar

- Belirtilen bilet 11.03.2017 13:00’de KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek yarışlara ve 11.03.2017 22:00’de 360 İstanbul’da gerçekleşecek partiye katılım hakkı sağlar.- 1.Etap yarışına katılım için yaş sınırlaması yoktur. Ancak parti katılımı için 18 yaş sınırı vardır. 18 Yaşından küçükler kombine bilet yerine yalnızca yarışlara katılım sağlayacakları bileti alabilirler.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Parti katılımında bilet fiyatına 1 yerli ikram dahildir. - Biletinizi etkinlik süresince saklayınız.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT