Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi

Tarihler: 23 Şubat 2020 Pazar ~ 23 Şubat 2020 Pazar 23 Şubat 2020 14:00

Yer: Riot Games Espor Sahnesi

Ücret: - Maximum Gaming Kart sahipleri VFŞL biletilerini %15 indirimli alabilir. https://www.maximum.com.tr/a?issp=mg- 20 TL normal mevsim lig maçlarının bilet fiyatıdır. Çeyrek Final, Yarı Final ve 3.lük maçı için 25 TL olacak ve ayrıca satışa çıkacaktır.- Biletler web’den kredi kartı ile alınabilir, perakende satış noktalarından ise nakit ya da kredi kartı ile alınabilir. - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2020 ~ Şub 23, 2020
League of Legends’ın Türkiye'de en üst düzeyde oynandığı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin tüm maçlarını yerinden ve canlı canlı izlemek için sizi bekliyoruz!

Ataşehir Watergarden'daki Riot Games Espor Sahnesi'ne gelerek her hafta sonu VFŞL heyecanını yaşayabilirsiniz.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin büyülü atmosferine tanıklık etmek ve Türkiye'nin ilk ve en büyük profesyonel espor liginin heyecanına tribünden ortak olmak için siz de takımınızın yanında yerinizi alın!


4. Hafta 2. Gün ;

14:00   SuperMassive Esports - GALAKTICOS

15:00   Team Aurora - 5 Ronin

16:00   İstanbul Wildcats - Beşiktaş

17:00   Dark Passage - 1907 Fenerbahçe Espor



- Alanda engelli seyircilerimiz için uygun yerler ve dolaşım imkanları sağlanmıştır.- Etkinlik alanında koltuklar Blok, Sıra ve Numara düzenindedir. Biletinizde yazan Blok – Sıra ve Numara ile alanda yer alan yönlendirmeler doğrultusunda belirtilen kapı ve koridorlardan gerçekleştirmeniz gerekmektedir.- Satın alınan bilet seyircinin yanında bulunmalıdır. Mekan girişinde bilet gösterilerek seyircinin gün içinde rahatlıkla alana girip çıkmasını sağlayabilmek için bileğine soğuk damga basılacaktır. Gün içinde giriş çıkış yapabilmesi için bu soğuk damgayı girişte göstermesi gerekmektedir. Soğuk damga basılmış olsa bile görevliler bilet ibrazı talep edebilir. Etkinlik süresi boyunca biletinizi yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir.- Etkinlik günü soğuk damgası silinen kişi veya kişilere bilet aslı ve biletin satın alındığı Kredi Kartı ve/veya isim tespiti ile tekrar soğuk damga vurulabilir. İsim ve/veya Kredi Kartı doğrulaması (kart sahibinin alanda olması gerekli) olmadan yeni damga vurulmaz.- Etkinlik alanına (fuaye alanları dahil olmak üzere) dışarıdan yiyecek ve içecek ile giriş yapılamaz. (Emanet olarak bırakılamaz.) - Etkinlik alanına patlayıcı, parlayıcı, delici-kesici alet ve/veya yakıcı kimyasalların getirilmesi yasaktır.- Tüm biletli seyircilerin görevlilerin yönlendirmelerine uymaları gerekmektedir.- Etkinlik alanında 13 yaş sınırı vardır. 13 yaşını doldurmamış seyircilerimiz etkinliğe yetişkin refakatinde katılabilirler.- Riot Games, bilet satın alma koşullarında ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Riot Games, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat maç başlangıç saatidir. Kapı açılış saati etkinlikten 1 saat öncedir.- Kimliği/Ehliyeti/Pasaportu yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Etkinlik alanında 4207 Sayılı TCK ile yasaklanmış olan alanlarda sigara içmek yasaktır. Kurala uymayanlara yaptırım uygulanacaktır. - Etkinlik, ışığa duyarlı epilepsi hastaları için uygun olmayan görsel efekt içermektedir. Misafirlerimizin dikkatine sunarız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT