Yapı Kredi Play E-Spor - Günlük

Tarihler: 11 Mart 2018 Pazar ~ 11 Mart 2018 Pazar 11 Mart 2018 21:00

Yer: Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center

Ücret: 1. Kategori - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2018 ~ Mar 11, 2018
Bu yıl ilki gerçekleştirilecek Yapı Kredi Play E-Spor Arena Oyun ve Dijital Yaşam Festivali, 10-11 Mart tarihleri arasında Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center’da oyun severler ile buluşuyor!

Yapı Kredi Play E-Spor Arena, tüm oyun topluluklarına kucak açan tek oyun ve dijital yasam festivali olarak; Türk oyun severlerinin yıllardır beklediği eğlence ve turnuva ortamını bir arada sunmak için 10-11 Mart tarihlerinde Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center içerisinde kapılarını açıyor. 

Hürriyet Spor Arena ve Hey Moments The Experience Design Company tarafından düzenlenecek olan Yapı Kredi Play E-Spor Arena Oyun ve Dijital Yaşam Festivali kapsamında; farklı platformlardaki oyunlara ilgi duyan oyunseverlerin keyifle takip edebileceği turnuvalar, sohbetler, imza günleri, cosplayer etkinlikleri ve aktiviteler yer alacak.

Yapı Kredi Play E-Spor Arena Oyun ve Dijital Yaşam Festivali ziyaretçileri; PUBG ve League of Legends turnuvalarına katılabilir, pro oyuncular ile özel maçlarda bir arada mücadele edebilir, en çok takip ettiği influencerlar ile sohbet edebilir, beğendiği cosplayer'lar ile fotoğraf çektirebilir, olur mu olur diyecekleri deneyimleri en sevdiği yayıncıların ağzından izleyebilir, sponsor marka stantlarından sevdiği farklı oyunları oynayarak, sürpriz hediyeler kazanabilirler. 

Oyun ve dijital teknolojiler ile dolu bu iki günü kaçırmayın!

* Tüm sorularınız için sorumvar@e-sporarena.com

- Bu bilet 11 Mart Pazar günü için geçerlidir.- Etkinlik 10:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 13 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve-veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT