Zeynep Şensoy ile Yüz Yogası

Tarihler: 10 Nisan 2021 Cumartesi ~ 10 Nisan 2021 Cumartesi 10 Nisan 2021 10:00

Yer: Swissotel The Bosphorus

Ücret: Genel Giriş - 350.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Vişnezade Mahallesi Acısu Sokak No: 19 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2021 ~ Nis 10, 2021
Bahar tüm enerjisi ve tazeliği ile çevremizi sararken, bu tazeliği ruhunuzda ve cildinizde yüz yogası ile hissetme zamanı.

Şehrin kalbinde bir inziva noktası haline gelen, kuş sesleri arasında huzur bulabileceğiniz bir yer düşünün. Sultan Park’ın yemyeşil bahçesinde, tazelenerek çiçek açmış asırlık ağaçlarımız arasında, sizi zindelik dolu bir yolculuğa davet ediyoruz. Sultan Park’ta yüz yogası yapıyoruz!

Yüz Yogası Nedir?
Günlük hayatın karmaşası, hissedilen duyguların yoğunluğu ile yıllar içinde yüzümüzde izler bırakır. Oysa tıpkı vücudumuz gibi yüzümüzde bulunan kaslar da düzenli harekete ihtiyaç duyar. Bu kaslar ne derece aktif olursa yüzümüz de daha genç ve diri bir görünüme sahip olur. Yüz yogası, bu kasları rahatlatıp hem estetik görünüm olarak hem de fiziksel olarak huzur bulmak amacıyla geliştirilmiş tamamen doğal bir felsefedir. 

Dersin İçeriği
Bu eğitimde size uygun bir tonikle yapacağımız parmaklarla yüz germe, kas çalışmaları ve cilt analizi ile cildinizi daha iyi tanıyacak ve günlük 20 dakikalık yüz yogası seansını öğreneceksiniz.

Akupunktur noktalarını, baş boyun masaj tekniklerinin de bir kısmını öğreneceğiniz bu eğitimin sonunda, baş ve boyun ağrılarınızın da hafiflediğini fark edeceksiniz.


Zeynep Şensoy kimdir?

1983 İstanbul doğumlu olan Zeynep Şensoy aslında bir ekonomist. Yeditepe Üniversitesi ve Montana State University’de ekonomi okuduktan sonra uluslararası bir şirkette çalışmaya başladı. 7 yaşında profesyonel olarak başladığı karate hayatını ilerki yaşlarda taibo ve yoga ile devam ettirerek İstanbul'da Faruk Kurtulus ile 200 saatlik yoga hocalık eğitimini tamamladı.

Kadınların doğal güzelliğini sergilemesinin makyajsız da güzel olunabileceğini savunmasına rağmen bir yandan da ekonomist olarak bilgisayar ekranına günde 8 saat bakmanın bu tezi çürütüyor olduğunu görünce yüz yogası metodolojisinin kurucusu olarak bilinen Fumiko Takatsu’nun yüz kaslarını diri tutma tekniklerini uygulamaya başladı.

Bu eğitimlerin etkisini kendi üzerinde görünce bu işi daha da derinlemesine öğrenmek için İngiltere’de Danielle Collins’in yüz yogası hocalık eğitimini alarak, bu programı Türkiye’den tamamlayan ilk sertifikalı Yüz Yogası eğitmeni ünvanını kazandı. Göstermiş olduğu yüz yogası teknikleri bugüne kadar Elle Türkiye ve Cosmopolitan gibi farklı dergilerde yayınlanmıştır. Birçok televizyon programında; Ebru Akel, Çağla Şıkel, Açelya Akkoyun ve Burcu Esmersoy’a yüz yogası hakkında konuk olmuştur.

7 seneden beri yüz yogası ve hatha yoga eğitimleri vermek için kurduğu Yogadayoga markası üzerinden kurumlara ve özel gruplara yönelik workshoplar düzenlemektedir

- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT