`Hisseli Tatlar Kampanyası`nın Yıldızı Hayrettin Karaoğuz`dan Tek Kişilik Gösteri

Tarihler: 18 Mayıs 2010 Salı ~ 18 Mayıs 2010 Salı

Yer: Marmara Üniversitesi

Adres: Marmara Üniversitesi Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2010 ~ May 18, 2010

“Hisseli Tatlar Kampanyası”nın yıldızı Hayrettin Karaoğuz’dan Tek Kişilik Gösteri

“Kızsız Adam” filmiyle gençler arasında büyük beğeni kazanan Hayrettin Karaoğuz Doritos sponsorluğunda tek kişilik gösterisi ile Türkiye’deki 20 üniversiteyi dolaşacak. “Hisseli Tatlar Kampanyası”nın da reklam yıldızı olan genç oyuncu 1.5 saat boyunca üniversiteli gençlere neşeli bir gösteri sunacak.

Hayrettin Karaoğuz’un Doritos sponsorluğunda yapacağı tek kişilik gösterisi, Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki 20‘ye yakın üniversitede seyircisiyle buluşuyor. 26 Nisan’da Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi’nde başlayacak olan turnede sanatçı 18 Mayıs’ta Marmara Üniversitesi’nde sahne alacak.
Gösteride Hayrettin Karaoğuz’un dinamik, hareketli ve enerjik anlatımı; müzik, ses ve ışık kullanımıyla pekişiyor. Karaoğuz “Tek Kişilik Gösteri”sinde içeriğini herkesin kendisinden bir şeyler bulabileceği doğal ve bizden anlatımlarıyla dikkat çekiyor. Gösteride insanların hayatlarında fark ettiği ancak birbirlerine söyleyemediği durumlar, detaylar ve tabular mizahi bir anlatımla dile getiriliyor. Şovun en etkileyici yönlerinden biri de seyircilerin bilinen şarkıların hiç karşılaşamayacakları kadar farklı halleriyle tanışmaları.
Hayrettin Karaoğuz tek kişilik gösterisinde ayrıca ses yeteneğini de konuşturuyor. Hayatın içinden komik tipleri, uyuşmazlıkları ve komik durumları bir araya getiren genç oyuncu, internet ve internetin getirdiklerini de ustaca harmanlıyor. Ortaya son derece eğlenceli ve hareketli bir tek kişilik gösteri çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT