Alpay Erdem: Hasta Ruh

Tarihler: 17 Nisan 2010 Cumartesi ~ 17 Nisan 2010 Cumartesi 17 Nisan 2010 Saat 21:00

Yer: KargART

Ücret: Tam: 15,00 TL, Öğrenci: 10,00 TL

Nereden Alınır: www.kargart.org info@kargart.org

Adres: Kadife Sokak No 16 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 216 330 31 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2010 ~ Nis 17, 2010

Yer sayısı sınırlı olduğundan rezervasyon yaptırılması ve rezerve edilen biletlerin gösteri günü saat 20:00`a kadar satın alınması rica olunur. Aksi takdirde rezervasyonunuz iptal edilecektir.

18 yaş sınırı vardır.

“İlk stand-up gösterimi yaptığım yerdir KargART. Heyecandan sahneye nasıl çıktığımı bilemediğim. Bundan tam üç yıl önce, esasında her şey bir şaka gibi başladı. Yer arıyodum, bana dediler şurda bi yer var; “Kadıköy KargART”. İlk gösterimi parasız yapmayı teklif ettim. O zamanlar İlyas Bey diye biri vardı KargART’da, benimle tanıştıktan soora işi bıraktı zaten, seninle de uğraşılmıyo falan diye. Bana dedi ki; Alpay Bey dedi, eğer dedi para vermezlerse, bizim insanımızın bir özelliğidir, sizi adam yerine koymazlar dedi. Öyle zaten adam yerine konulucak bi tipiniz de yok dedi. Arada laf da sokmayı ihmal etmedi. Neyse, ben bu dokundurmayı duymazdan gelip, öyleyse dedim öğrenci yüz, tam ikiyüz olsun. Parayla adam yerine konulucaksam, bu ne kadar saçma bi’şiy, öğrenci yüz, tam ikiyüz olsun dedim. Alpay Bey, annenize küfür ederler dedi. Bi orta yol bulduk yani. O günden bugüne de, üç yıl olmuş sahnelerdeyim. Bence bu kutlanmalı diye düşündüm ve sımsıcacık mekânımız Kargart’ı arayıp üçüncü yıl özel gösterisi yapmayı teklif ettim. İlyas Bey geri dönmüş. Telefonu o açtı. Sesimi alır almaz, istifa ediyorum dediğini duydum. İlyas Bey tekrar işi bıraktı, ve ben tekrar, üçüncü yıl özel gösterisi ile, Kadıköy KargART’dayım. Acayip mutluyum lan. Bu arada bu yazı incelikli bir yazı olsun istemiştim ama nasıl oldu da bu hale geldi, hakikaten hiç bilemiyorum.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT