Anlatanadam Stand Up Special

Tarihler: 15 Ocak 2022 Cumartesi ~ 15 Ocak 2022 Cumartesi 15 Ocak 2022 20:30

Yer: Sahne Beşiktaş

Ücret: Genel Giriş - 101.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Alabeyi sok. Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 10 45

E Posta: info@sahnebesiktas.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2022 ~ Oca 15, 2022
Rabarba'nın vazgeçilmez konuklarından, Türkiye'nin en çok dinlenen Podcast serilerinden Meksika Açmazı'nın sevilen ismi Anlatanadam'ın kesintisiz kahkaha vadettiği iki perdelik ve 90 dakikalık Stand Up Special gösterisi sevenleriyle buluşuyor.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.-Etkinliğin yaş sınırı 16’dır.-Misafirlerin maske takması zorunludur.-Misafirlerin salona su haricinde yiyecek ve içecek sokması yasaktır.-COVID-19 belirtileri gösteren misafirler içeri alınmayacaktır.Etkinlik alanına gelirken aşı kartınızı, aşı kartınız yoksa PCR testinizi yanınızda getiriniz. Aşı kartı/ PCR testi olmayan katılımcılar etkinlik alanına alınmayacaktır.- Misafirlerin biletleri mobile cihazlarında kayıtlı olmalıdır.Bilet çıktısı üzerinden kontrol sağlanmayacaktır.-Etkinlik sırasında görüntü almak yasaktır.- Etkinlikten 30 dakika önce etkinlik alanında olunmalıdır.-Etkinlik başladıktan sonra seyirciler içeriye alınmayacaktır. İçeri alınmayan seyirciler için bilet iadesi ve değişikliği yapılmayacaktır. - Etkinlik süresince profesyonel video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır. Organizasyon firması görsel içerikleri paylaşma, yayınlama ve reklam amaçlı kullanma hakkına sahiptir.-Organizasyon firması hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda etkinlik erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT