Cemre Yılmaz Quintet

Cemre Yılmaz Quintet

Tarihler: 03 Haziran 2022 Cuma ~ 03 Haziran 2022 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touche

Ücret: Genel Giriş - ₺110,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2022 ~ Haz 3, 2022

Uzun bir aradan sonra ilk defa Türkiye’de sahne almak için geri sayan Cemre Yılmaz, Almanya ve özellikle Baden-Württemberg caz camiasının önde gelen müzisyenlerinden oluşan Cemre Yılmaz Quintet, 3 Haziran akşamı touché’de.

Cemre Yılmaz müzik hayatına Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın yeni kurulan caz bölümünün ilk öğrencilerinden biri olarak başladı. 2013’te Graz Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi'nin Caz Vokal bolumunu kazanarak Avusturya’ya taşındı. Aynı yıl “Türkiye Festivali” etkinliklerinde sahne almak üzere Washington, ABD'ye gitti. 2018 yılında Stuttgart Devlet Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi'nde eğitimine devam etmek için Almanya'ya taşındı ve geçtiğimiz aylarda burada yüksek lisans eğitimini tamamladı. Almanya, Avusturya ve Slovenya gibi ülkelerde farklı projelerle konserler veren Cemre, yaşamına ve müzik hayatına Stuttgart’ta devam ediyor.

Uzun bir aradan sonra ilk defa Türkiye’de sahne alacak olan Cemre’ye Almanya ve özellikle Baden-Württemberg caz camiasının önde gelen müzisyenlerinden oluşan özel bir ekip eşlik ediyor. Cemre Yılmaz Quintet caz vokal repertuvarından bir seçkiyi özgün yorum ve düzenlemeleriyle sunuyor.

Gee Hye Lee (Piano, Güney Kore)
Joel Locher (Bas, İsviçre-Almanya)
Michael Kersting (Davul, Almanya)
Alexander ‘Sandi’ Kuhn (Saksafon, Almanya)
Cemre Yılmaz (Vokal)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT