Eddie Izzard Force Majeure

Tarihler: 01 Nisan 2013 Pazartesi ~ 01 Nisan 2013 Pazartesi Saat: 20:00

Yer: Tim Show Center

Ücret: 1. Kategori - 123.00 TL 2. Kategori - 89.00 TL 3. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2013 ~ Nis 1, 2013

Mick Perrin Worldwide ve The Partners Force Majeure’u sunar:

Dünyaca Ünlü Stand Up Sanatçısı Eddie Izzard, 2013 Dünya Turnesi Kapasamında Tek Gösteri için İstanbul’da! Eddie Izzard Force Majeure (Mücbir Sebepler) Adlı Gösteri İle 1 Nisan’da Maslak TİM Center’da…

Düyanın bir çok ülkesinde kapalı gişe sahnelediği gösterileriyle tanınan İngiliz Stand up sanatçısı EDDIE IZZARD, 2013 dünya turnesi kapsamında tek gösteri için Türkiye’ye geliyor. New York, Madison Square Garden’da, Paris, Théâtre de Dix Heures’de ve Los Angeles’ın efsanevi mekanı HolywoodBowl’da tek kişilik gösterilerini aylarca sergileyen Eddie Izzard, dünya basını tarafından da yakından takip edilen bir isim. Ünlü sanatçı gösterilerinde insanlara ve dünyaya dair fikirleri, konuları ele alarak tuhaf sürreel ve komik bir şekilde öykülendirip sahneliyor.

Başka dilde komedi!
19 Mart 2013’te, Force Majeure (Mücbir Sebepler) ile dünya turnesine başlayacak olan Izzard, turne kapsamında Cardiff’ten Katmandu’ya, Moskova’dan Mumbai’ye, Avrupa, Amerika, Afrika Avustralya bir çok ülkede olacak. Turne kapsamında tek gösteri için 1 Nisan 2013’de İstanbul’da olacak Eddie Izzard, bu gösterisiyle Türkiye’de bir ilke imza atmış olacak. Gösterisini İngilizce olarak sahneleyecek olan Izzard, sahnede tercüman kullanmayacak.

Kuşağının önde gelen stand up komedyenlerinden biri olan Eddie Izzard aynı zamanda aktör ve dublaj sanatçısı. İngiliz komedyen Eddie Izzard sayısız film de rol almasının yanı sıra, Cars 2 filmindeki seslendirmesiyle çocuklar tarafından da tanınıyor.

Eddie Izzard, The Riches adlı televizyon dizisinde başta olmak üzere, Oceans 12, Oceans 13, Mystery Men, Shadow of the Vampire, The Cat's Meow, Across the Universe, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian ve Valkyrie gibi birçok filmde rol aldı. Izzard’ın Dress to Kill gösterisiyle aralarında bireysel gösteri dalında 2000 yılında Primetime Emmy ödülünün de olduğu çok sayıda ödülü bulunuyor.

Eddie Izzard, daha önce hiç uzun mesafe koşuculuğu yapmamış olasına rağmen 2009 yılında yardım amaçlı düzenlenen bir maraton(Sport Relief) kapsamında, 51 gün boyunca 43 maratonu tamamlayarak önemli bir sosyal sorumluluk kampanyasına da imza attı. Izzard’ın günlerce konuşulan bu koşusu diğer sanatçılara da ilham verdi.

Dünya Basınında Eddie Izzard


“Kainatın kralı. Komik deha. Eğlencenin vücut bulmuş hali”
The Telegraph

“Ulusal Zenginlik”
The Guardian

“Gördüğüm en komik stand-up. İnsanlar gülmekten koltuklarından düşüyor”
The Sun

www.thepartners-ist.com

- 6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmayacaktır.
- Etkinlik İngilizce olarak gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT