G.A.N.G

Tarihler: 02 Mart 2019 Cumartesi ~ 02 Mart 2019 Cumartesi 02 Mart 2019 19:00

Yer: BKM Mutfak Çarşı

Ücret: Numarasız Oturmalı - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. Kazan Sok. No:3 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2019 ~ Mar 2, 2019
BKM Mutfak Açık Mikrofon komedyenlerinden Doğan Tunçel, Emre Can Çalışkan, Tolga Uyken ve Yusuf Bilal Altıntaş 20’şer dakikalık stand-up performanslarıyla BKM Mutfak Çarşı’da…

G.A.N.G., BKM Mutfak Açık Mikrofon komedyenlerinden oluşan bir stand-up topluluğudur.

Tolga Üyken:
Türkiye'nin en çok izlenen gece şovlarında yazarlık yapan Tolga Üyken, YouTube'da yaptığı parodilerle milyonlara ulaştı. Ucuz marketlerden, 10 yıllık evliliğine kadar her şeyi terbiyesini bozmadan anlatıyor.

Yusuf Bilal Altıntaş:
BKM Mutfak Açık Mikrofon gösterilerinde adından söz ettiren Yusuf Bilal Altıntaş nam-ı diğer 'Diyarbakırlı komedyen', Yetenek Sizsiniz Türkiye'de hem jüriyi hem milyonları kendisine hayran bıraktı. Gösterisinde, Diyarbakırlı Yusuf'la Kadıköylü Yusuf'u yüzleştiriyor.

Doğan Tunçel:
BKM Mutfak Açık Mikrofon komedyenlerinden Doğan Tunçel, 18 yaşına kadar yaşadığı Tokat'a doğru astral bir seyahate çıkıyor. Yarı yolda vazgeçip İstanbul'a dönüyor. Özel üniversiteler, YouTube bağımlılığı gibi konulara yaklaşımı ise tokat gibi.

Emre Can Çalışkan:
BKM Mutfak Açık Mikrofon gecelerinde, seyirciyi kendi yalnızlığıyla ve travmalarıyla koltuğuna çivileyen Emre, ABD vizesi almaya kalkarken nasıl olup da Trump'la ters düştüğünden bahsediyor. Emre'nin terapisine katkıda bulunmak için gösterisini kaçırmayın.

G.A.N.G. ekibi, 2 Mart Cumartesi akşamı, özel sürpriziyle BKM Mutfak Çarşı'da...

- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT