İlker Gümüşoluk & Mesut Sure

Tarihler: 25 Ekim 2018 Perşembe ~ 25 Ekim 2018 Perşembe 25 Ekim 2018 19:00

Yer: İKÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi

Ücret: - Tam 56.50 TL Öğrenci 41.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: E-5 Karayolu üzeri Ataköy Kampüsü Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 498 41 41

Faks: 0212 498 43 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2018 ~ Eki 25, 2018
İlker Gümüşoluk & Mesut Sure standup gösterisi Akıngüç Oditoryumu'nda...

Stand Up’ın iki önemli ismini aynı sahnede ağırlayan bu etkinlikte İlker Gümüşoluk ve Mesut Süre’nin keyifli sohbetlerine eşlik edeceğiz. Radyo programcılığında da tecrübelerini sürdüren iki isim, nereye gitse onları takip eden, yıllar içinde oluşmuş kemik bir dinleyici kitlesini de peşindengetirmiştir. Mesut Süre, Anadolu Üniversitesi, İşletme İngilizce bölümünü kazandıktan sonra, önce okul radyosunda çalışmış daha sonra Eskişehir’de çeşitli mekânlarda kendi yazdığı metinlerle gösteriler yapmıştır. Ekim 2007’de RockFm’de “Sabah Problemi” rogramını sunmuştur. Bu programdan birkaç ay sonra haftaiçi her sabah, 07.00–10.00 saatleri arasında yayınlanan “Rabarba” programını hazırlayan ve sunan Mesut Süre, şimdilerde Virgin Radio’da aynı isimli programı yapmayı sürdürmektedir. Şu aralar, Youtube’da ayınlanan “Mesut Süre ile İlişki Testi” sohbetleriyle izleyicilere kahkahayla geçen keyifli dakikalar yaşatmaktadır. İlker Gümüşoluk, Cuma akşamları 21.45’de, Bloomberg HT’de yayınlanan “Stand Up Comedy” programında 25 hafta performans sergilemiştir. Sırasıyla Rock Fm, Karma Türk ve Kent FM radyolarında program yapmıştır. Halen Joy Türk'te program yapmaya devam etmektedir. YouTube'da kendi adını taşıyan bir kanalı vardır. Her ikisi de İstanbul’un çeşitli mekânlarında Stand Up gösterileri yapmaya devam etmektedir. Ayrıca ikilinin Mustafa Kemal Ayça ile birlikte yazdığı “Piyasadan Büyük Alacağımız Var” (2012) isimli kitabı bulunmaktadır.

- 7 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT