İstanbul Dolphinarium’da Nefes Kesen Gösteri

Tarihler: 04 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2011 Cumartesi Pazartesi ve Salı hariç, her gün Saat: 11:00

Yer: İstanbul Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi

Ücret: Tam: 25,00 TL, Öğrenci: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İstanbul Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi

Adres: Silahtarağa Cad. No:2/4 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 581 78 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2011 ~ Tem 30, 2011

Eyüp’te hizmete giren İstanbul Dolphinarium’da Yunuslar, Foklar ve Deniz Morsu yaklaşık 1 saat süren muhteşem gösterileriyle Pazartesi ve Salı hariç, her gün çocuklarla buluşuyor. Bunun yanında yüzme bilen çocuklar yunuslara yüzebiliyor…

İstanbul Dolphinarium birbirinden eğlenceli aktiviteleri ve sürekli yenilenen gösterileriyle misafirlere unutulmaz dakikalar yaşatıyor. Yunuslar, foklar ve deniz morsunun şaşırtıcı gösterisini izledikten sonra, onlarla fotoğraf çektirebilir ya da yunuslara yüzebilirsiniz. Hem ailenizle güzel bir gün geçirmek hem de haftanın stresinden arınmak istiyorsanız, sizi de İstanbul Dolphinarium’a bekliyoruz.

Yunuslarla Yüzme

İstanbul Dolphinarium`da yunuslarla yüzmek, onlara dokunmak ve sarılmak, size pozitif enerji verecek ve günün stresinden kolaylıkla uzaklaşmanızı sağlıyor, çocuklarda ise çevre bilincini artıyor. Havuzlarda kapalı ve ısıtma sistemi olduğundan 12 ay boyunca yunuslarla yüzebilirsiniz.

Yunuslarla Dalış

Hafif bir tedirginlikle suya girdiğinizde bu tedirginliğe hiç gerek olmadığını hemen anlayabilirsiniz. Çünkü Prens, Prenses, Matilda ve Gera isimli dört sevimli yunus ve DENİZCİ balina oldukça misafirperver canlılardır. Havuza girdiğiniz anda üzerinize doğru gelirler hemen, bu bir hoş geldin karşılaması ve tanışmadır aslında.

Oldukça dinamik ve esnek hareketlerle yanınızdan süzülüp giderler, belki de sizin ortama uyum sağlamanızı bekliyorlardır. Çok kısa sürede de yanınızdan ayrılmamaya ve şirinlikler yapmaya başlarlar. Sırt üstü yüzüş tekniklerini göstererek yanı başınızda durup “dokun bana” diyen gözlerle bakarak ne kadar cana yakın olduklarını kanıtlarlar. Çıkardıkları sesleri su altında duymak huzur verir şüphesiz. Yunuslarla kurulan iletişimin insanlar üzerindeki fizyolojik ve psikolojik yararları ise saymakla bitmez.

Yunuslarla Rehabilitasyon

Yunuslarla Rehabilitasyon Programı (YRP) bir destek alternatif terapi türüdür. Bilimsel çalışmalarda bu programın en çok 3–16 yaş grubunda fayda gösterdiği saptanmıştır. YRP aşağıdaki rahatsızlıklarda destek tedavi olarak önerilebilir:

İstanbul Dolphinarium’da yunuslarla rehabilitasyon programı profesyonel eğitmen ve psikolojik danışman / rehabilitasyon uzmanı eşliğinde her katılan çocuğa bireysel olarak sunulmaktadır. İlerlemeyi kaydetmek ve sabitlemek için uzmanlar tarafından önerilen program süresi genel olarak 10 seanstır. Ancak çocuğun durumuna ve programa tepki vermesine göre, bu süre uzatılabilir veya azaltılabilir. Her seans 45 dakika sürer ve bu sürenin 30 dakikası doğrudan doğruya yunusla iletişim halinde geçer.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT