Karım Şov Yapıyor

Tarihler: 11 Kasım 2016 Cuma ~ 11 Kasım 2016 Cuma 11 Kasım 2016 20:30

Yer: Cafe Theatre

Ücret: - Sınırsız İkram: 112.00 TL - Tam: 56.00 TL Öğrenci ve 65 Yaş Üstü: 36.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2016 ~ Kas 11, 2016
Gerçek bir kafenin salonuna kurduğu sahnesi ile Metin Zakoğlu, yeni gösterisi ''Karım şov yapıyor!'' ile seyirci karşısına çıkıyor.

"Bu doğaçlaması bol, etkileşimi şahane, oyuncuları izlerken oyuncu olabileceğiniz gösteri tam size göre… Alternatif tiyatronun en iyisini sizlerle paylaşan ve sizlerin bu türünün ilk örneği theatre cafe konsepti ile tekrar tiyatro ile buluşmanızı sağlayan Zakoğlu geçen yıl bu konudaki çalışmaları ile Amerika ve Türkiye’deki üniversitelerde araştırma konusu olmuş ve özel tiyatro ödüllerinin çoğunu alarak başarısını kanıtlamıştır. Sadece 30 kişinin girebildiği mekanımızda haftanın yedi günü birbirinden farklı tam 11 gösteri izleyebileceğinizi unutmayın. Her gün bir başka oyun oynanan tiyatromuzda bu konuda da bir mucizeye tanık olacağınıza eminiz.

"Karım Şov Yapıyor" adlı gösteri de ise Zakoğlu evlilik üzerine bir şova davet ediyor sizi… Karı koca ilişkilerine mizahi bir şekilde bakan bu gösteride karşınıza çıkan bu iki insana kimi zaman hak verecek kimi zaman kadının yanında yer alırken onun şovuna eşlik edecek! Kimi zaman da bu şovu bozan adama eşlik ederek siz de karmaşanın ve eğlencenin tam ortasına düşeceksiniz."

Yazan-Yöneten: Metin Zakoğlu

- Yerler numarasızdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT